sunnuntai 5. elokuuta 2012

Lauantai osa 2

Eilen Aspinniemessä Hukkatilan Kesäsiirtolassa, jossa viime viikollakin kävin katsastamassa 5 minuutin festivaalin, oli Gaea Recordsin ilta.



Sää kirkastui juuri sopivasti iltaa kohti, ja vaikka pilvetöntä ei ollut, oli rannassa kohtuullisen lämmin.



Jotenkin tuntui niinkuin olisi palannut kotiin, kun sinne pääsi :) Ja vaikka ihmisiä ei aivan yhtä paljon ollut kuin viime viikolla, oli fiilis varsin hyvä.

Onneksi tapahtumia vielä riittää loppukesälle, joten mahdollisuuksia viettää maailman mukavimmassa kesäsiirtolassa on vielä runsaasti :)



Tänään tosin ampiaiset olivat myös löytäneet paikan, ja niitä pörräsi kahvilan nurkilla ja muuallakin alueella runsaasti. Olivat kovin kaljanhimoisia. Eräskin imeskeli huultani vartin verran kunnes juopui niin että tipahti itsekseen irti :) Nyt on alahuuli ruvella mutta ei ainakaan pistänyt huulta turvoksiin!



Gaea Recordsin tallista esiintymässä olivat asteen kokeellisempaa musiikkia soittanut The Hearing sekä fantastisella tavalla countryä, bluesia ja acidrockia yhdistävä Death Hawks.



Erityisesti jälkimmäinen veti vähän ehkä yllättäenkin todella hyvän keikan. Musiikki oli hieman psykedeelistä ja kuulosti aivan erilaiselta kuin suurin osa aiemmin kuulemastani musiikista. Suosittelen lämpimästi tsekkaamaan jos ovat keikalla lähelläsi!



Pois lähtiessä kävin vielä Tivolin terassilla yksillä. Matkalla otin tämän kuvan öisestä Tampereesta. Syksy hiipii nopeasti ja salakavalasti ja yöllä ei enää niin lämmin ollutkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.