keskiviikko 8. elokuuta 2012

Uusia kuteita ja hyvä Flow

Duunikaveri tiputti mulle eilen työpäivänsä jälkeen mun työpaikalle eksyneet uudet vaatteet Topmanilta.

Paketissa oli uudet pränikät punaiset chinot, t-paita, kangaskassi ja sukkia. Olivat vielä vissiin kanta-asiakkaalle laittaneet extrana yhden muutaman punnan arvoisen housujen vääriin mätsäävän perus t-paidan. Tykkään noista housuista ihan mielettömästi!









Kassi on Crystal Castlesin merkkarikamaa. Kangaskasseja multa löytyy useita mutta näitä isompia pitkäsankaisia jotka saa olalle, vain pari. Hymynaama alaspäin ei kaverini mielestä kuulemma kuvasta mua lainkaan koska hymyilen idioottimaisesti lähes aina ( O:) ) mutta tykkään siitä silti itse.



Käytiin syömässä siipiä Citydeal-lahjakortilla naapureiden kanssa alkuillasta eräässä baarissa, joka jääköön nimeltämainitsemattomaksi. Ruoka oli todellakin niin kauheaa, siivet oli tehty uunissa, kasvikset loistivat poissaolollaan ja kastikkeet valmiista purkeista. Texas Peteä tuskin edes mauksi asti. Tietääpä että syö ne siivet jatkossakin vain Hookissa, Siipiweikoissa tai Sticky Wingersissä.

Safkan jälkeen tiet erkanivat ja menin teatteriin katsomaan Pirkko Saision Homo! - Outojen oopperan. Yllä olevat kuvat ovat Kansallisteatterin Flickr-sivulta ja niiden kuvaaja on Laura Malmivaara.



Odotukset tosiaan olivat korkealla etukäteen, ja esityksen ensimmäiseen puoliaikaan mennessä tulikin melkoista vapaamielisyyden ja kaapista tulemisen ilotulitusta. Musiikki muistutti kuitenkin hiukan liian paljon Ultra Bra:ta, josta en oikein koskaan oppinut pitämään. Ensimmäisen puoliajan nahkahomot ja piispat olivat ehdottomasti esityksen parhaimmistoa.

Väliajan jälkeen marssitettiin lisää hahmoja, aina vaaleanpunaiseen asuun pukeutuneesta Hitleristä Staliniin ja Churchilliin. Teatraalisuus muuttui ylivoimaiseksi ja itse tarina hieman hukkui sen taakse. Kaiken kaikkiaan huikea reilu kolmetuntinen se oli, vaikka ehkä hieman lässähtikin loppua kohden. Odotin kuitenkin enemmän tabujen rikkomista ja jyrkkyyttä, esitys oli melko sovinnainen kaikesta huolimatta.



Huomenna onkin sitten Flow:hun lähtö. Huominen päivä menee vanhojen ja uusien tuttujen tapaamiseen ja perjantaina suuntana on Suvilahti, johon on saatu buukattua taas lukuisa määrä kiinnostavia artisteja, joskaan ei ehkä yhtä isoa nippua kuin viime vuonna. Kuitenkin itse festivaalipaikka ruoka ja oheistarjonta lisäävät mielenkiintoa Flow:ta kohtaan.

Henkilökohtaisia kohokohtia ennakkoon ovat tietenkin Björk, The Black Keys, Miike Snow, Lykke Li, French Films, Richie Hawtin, Daniele Baldelli, Yann Tiersen, Saint Etienne, Horace Andy, Huoratron, Atlético Kumpula ja Burning Hearts. Jossain määrin päällekkäisbookkaukset sotkevat suunnitelmia mutta olisi mukava nähdä kaikista ainakin vilaus.

Jos teistä lukijoista on festareille tulossa porukkaa, tulkaa nykäsemään hihasta jos näette!

2 kommenttia:

  1. Oikein hauskaa flowta!

    Ma diggaan ultra brasta tosi paljon, tosin harmi kuulla, etta ei ole niin paljoa tabujen rikkomista. Kaikkein konservatiivisimmat tuskin edes menisivat tuota katsomaan.

    Niin ja noi housut on kivat. Sulla on aina kivoja vaatteita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo, ehkä mä odotin raisumpaa ja tosiaan toi esitys olis syytä nähdä nimenomaan niiden jotka eivät suvaitse. Ihan samaa kelasin eilen kuin sä nyt.

      Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.