perjantai 10. elokuuta 2012

Flow: Day one

Täällä pääkaupungissa on ensimmäinen vuorokausi takana. Tuli kokeiltua Onnibussia tänne suuntaan ja täytyy kyllä sanoa että aika loistavasti meni kaikki, eikä ollut hinnalla pilattu.

Eilen piti kiirettä kun yritin sovittaa yhteen iltapäivään ja iltaan kolmen ihmisen näkemisen. Käytiin mm. syömässä Cantina Westissä ja oluella Moskova-baarissa. Jälkimmäinen on ihan tajuton trippi 80-luvun Itä-Eurooppaan.

Tämä Bloggeri kun on aivan susipaska minkäänlaisten kuvien lataamiseen iPadilla tai YouTube-videoiden upottamiseen postauksiin, on kuvasaldo täältä reissun päältä hiukan heikkoa. En yksinkertaisesti jaksa nähdä sitä vaivaa kovin paljoa että lataisin kaikki kuvat postauksiin. Kannattaa tsekata sivupalkin Instagrammia koska sinne päivitän jonkin verran kuvia.



Aamukahvilla käytiin Lasipalatsin mbarissa, on kyllä ollut aika trippi "landelaiselle" jo tässä vaiheessa :) ja kun Kamppi on ihan vieressä, on tullut käytyä täydentämässä hotellin jääkaappia. Pitänee alkaa käymään täällä useammin.

Odottelen juuri kaveria etkoille tänne hotellille ja Spotifyssä soi erinäisiä Flow-artisteja. En edelleenkään jaksa uskoa että Björk saapuu tänne ylihuomenna, en halua asettaa liikaa sille odotuksia, mutta onhan se nyt hienoa.

Tämän päivän tärpit ovat ehdottomasti mm. Miike Snow, Yann Tiersen ja Lykke Li tai Four Tetin ja Cariboun dj-setti.

http://www.youtube.com/watch?v=usWp2KlkSKw

http://www.youtube.com/watch?v=C_N6rASqJ0c

http://www.youtube.com/watch?v=-TTPGAy5H_E

4 kommenttia:

 1. Voi tsiisus kun olisinkin päässyt tuonne Flow -festareille Björkiä katsomaan.. No, ehkäpä joskus toiste (alkaa vain uhkaavasti taiteilija ikääntyä, toivotaan että porskuttaa urallaan vielä monta vuotta :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkaa ehdottomasti. Ja itelle oikeestaan aika satunnainen biisi 2000-luvulta on enää toiminu.

   Poista
 2. Hae Blogger-app. Ainakin iPhonella on aika vaivatonta toi postaaminen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos toi toimii niin asiallinen vinkki. Pitää heti kokeilla.

   Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.