lauantai 11. elokuuta 2012

Flow: Day two

Testailen nyt postauksen tekemistä iPhonen Blogger-aplikaatiolla jota Jamy mulle suositteli. Kuvien postaus onnistuu teoriassa mutta YouTubeen ei tästäkään iloa ole. Tosiasiassa hidas käsin tehty html-koodaus näyttää edelleen kuitenkin olevan nopein tapa lisätä kuvat Bloggeriin kuvia. Kyllä mä silti Safaria aion jatkossakin käyttää.

Eilisestä on selvitty. Tultiin yöllä Eerikin Pippurin kautta hotellille. Eihän se mitään Tampereen kebabbia oo mut saa kyllä multa kiitettävän arvosanan :)Flowssa tuli lähinnä fiilisteltyä meininkiä eikä niinkään katsottua kokonaisia keikkoja mutta mm. Graciasta, Theo Parrishia, Lykke Litä ja Miike Snowta tuli hetki tsekattua. Parrish soitti ehdottomasti lempistagellani, Takapihalla. Muuten alueen järjestely oli huonompaan suuntaan kuin vuosi sitten. Yann Tiersen taas ei vakuuttanut kumpaakaan meistä.

Ehkä hienointa eilen oli törmätä Takapihalla vanhoihin teknojääriin Tampereelta. Samaa jengiä keiden kanssa tuli käytyä varastobileissä 90-luvun puolivälissä.Aamukahvit tuli taas vedettyä mbarissa. Tänään olis tarkotus mennä alueelle jo vähän aiemmin, viimeistään Beverly Girlsin keikalle. Päivän muita tärppejä ovat The Black Keys, Saint Etienne, Horace Andy, Richie Hawtin, Chromatics, Roberto Rodriguez ja Daniele Baldelli.

http://www.youtube.com/watch?v=v5FW8Xo8ENo

http://www.youtube.com/watch?v=vZAajrxvDs4

http://www.youtube.com/watch?v=VS_RRZIP8qs

1 kommentti:

  1. En tiiä kuinka paljon iphone bloggeri eroaa tosta google playn tarjoamasta bloggerista (hihi, vaihdoin noksun pois), mutta vähän oli pettymys. Uusia postauksia helppo tehdä, mutta musta ois tosi kiva jos kommenttien seuraus ja vastaus onnistuis silmän rärpäyksessä kanssa.

    Mahtavaa Flowta!

    VastaaPoista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.