tiistai 7. elokuuta 2012

Virheistä ottaa opikseen

Olihan se sellainen päivä eilen... :)

Ehkä joku itsesuojeluvaisto tai muu vastaava alitajuntainen asia vaikutti siihen että ei oltu aiemmin tuota Hämeenkadun baariputkea vedetty läpi, sillä nyt vahingosta viisastuneena voin sanoa että ei kannata kokeilla :)

Tosin yllätin itseni pääsemällä perille saakka. Olin laskenut että Hämeenkadun varrella 12 paikkaa on iltapäivällä auki, mutta unohtanut tyystin Teerenpelin laskuista.



Aloiteltiin ensin tuhdilla lounaalla Zarillossa, jotta energiaa riittäisi eikä nälkä yllättäisi kesken kierroksen. Ensimmäiset kisajuomat nautittiin Ale Pupissa.

Oltiin tarkoituksella rajattu paikkoja pois jotka ovat erityisesti ruokapaikkoja eikä pelkkiä juottoloita. Tosin mukaan kyllä pääsi mm. Rosso, Tillikka ja Ruby and Fellaskin. Tarkoitus oli myös käydä Flamen Social Clubissa mutta se oli vielä päivällä kiinni.

Tiikerihain ja Ylä-Alen kautta matka jatkui ensin Cybershopiin josta ostin piilolinssit Zombie Walkia varten ja edelleen Vanhaan Postiin ja sillan ylitse.



Juomien taso vaihteli illan aikana huikeasti Tiikerihain haisevasta kurakaljasta Ruby and Fellasin London Prideen ja Teerenpelin Savu-Santtuun. Tillikassa juotiin kierroksen ainoat lonkerot, vähän kuin välietapin kunniaksi. Paikkoja oli siinä vaiheessa käyty läpi seitsemän kappaletta.

Onneksi ilma oli hyvä ja melkein joka paikassa päästiin terassille, myös Vanhassa Montussa, Gloriassa, Pub Simonissa ja Rotwallissa. Välissä matkalle mahtuivat vielä Teerenpeli ja Hällänkellarikin.




13 tuopin ja viiden tunnin jälkeen humala oli jo aika jäätävä, ja kaverilla viimeinen tuoppi jäikin juomatta. Otettiin taksi ja tultiin kotiin yhdeksän jälkeen, itse sammuin lähes välittömästi sohvalle jossa nukuin aamuyöhön saakka ja siirryin sänkyyn. Tuli siis nukuttua melkein 10 tuntia viime yönä.

Johtuen kuitenkin pitkistä unista, krapulaa ei oikeastaan ole ollut vaikka olin siihenkin varautunut jo etukäteen. Loppujen lopuksi selvisin kierroksesta suhteellisen kivuttomasti vaikka yöllä luulinkin että olin kadottanut lompakkoni. Voin kertoa että en enää koskaan tee mitään tälläistä!




Tänään on tarkoitus mennä ensin siiville ja sieltä Työväenteatteriin katsomaan Homo!. Tätä olen odottanut keväästä lähtien ja sikäli odotukset ovat korkealla. Jotenkin en silti pysty uskomaan että pettyisin. En käy teattereissa paljoa, mutta esitys kuuluu osaksi Tampereen Teatterikesää ja täällä tuo esitetään vain kahdesti koko aikana. Itse ostin liput jo keväällä tähän ainoaan iltanäytökseen. Edellinen kuva on otettu Kansallisteatterin Flickr-sivulta ja kuvan on ottanut Laura Malmivaara.

Työkaveri laittoi viestiä, että mun Topmanin tilaus on saapunut. Että ihminen voi olla typerä kun tilaa työosoitteeseensa loman aikana postia :) Onneksi saan uudet vaatteet kuitenkin vielä tänään!

Kello on nyt 13:37!

2 kommenttia:

  1. Ihan hauska idea (ainakin teorian tasolla) tuo oma appro, mutta tahti varmaan pitäisi olla rauhallisempi. Toisaalta onhan silla alkuperäisellä approllakin aikarajansa...
    Hyvä ettei tullut Laudaturin arvoista krapulaa ;-)

    VastaaPoista
  2. Joo :) No mä olisin itseasiassa mieluummin vetänytkin rauhallisemmin mut noi nuoret kollit on semmosia... (:

    VastaaPoista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.