torstai 23. elokuuta 2012

Jessie Ware - Devotion

Nyt on kyllä tiuha päivitysväli :)

Syynä tähän hehkutukseen on se, että juuri postattuani edellisen, Nuorgam kirjoitti vuolaan artikkelin Jessie Waren uudesta albumista. Siis juuri tuo yksi itseäni eniten kiehtonut uusi löytöni, josta ohimennen postasin yhden biisinkin reilu kuukausi takaperin.

En tiedä mistä se johtuu, mutta mulla on koko ikäni ollut jonkinlainen fiksaatio naisartistien suuntaan. Olisi vissiin asiaa herra Freudille :)Uusi levy löytyy tietenkin Spotifystä, mutta tässä pari suosikkiani jo aiemmin postatun 'Wildest Moments':in lisäksi Spotifyttömille. Aivan huikeaa musiikkia. Nuorgam tosin kirjoitti jo sen verran tyhjentävästi, ja allekirjoitan suuren osan siitä, että ei tässä paljoa sanottavaa jää. Itse asiassa levy veti mut jo itsessään sanattomaksi.

Tämän vuoden kolme täydellisintä ja hienointa naisartistien levyä on ehdottomasti Jessie Waren lisäksi Emeli Sandén 'Our Version Of Events' sekä Paloma Faithin 'Fall To Grace'. Vuoden lopussa saattaa tulla kovasti toistoa, mikäli teen jälleen koosteen vuoden 2012 levyistä, sillä olen näistä ehtinyt hehkuttaa niin paljon jo pitkin vuotta.Kuten Nuorgaminkin artikkelissa, Jessietä verrataan 80- ja 90-lukujen naisartisteihin, allekirjoitan tämän täysin. En pidä tätä mitenkään negatiivisena asiana, ja tuskin tässä edes erityisen tahallisesta ryöstöyrityksestä on kysymys. Jessie on kuitenkin 80-luvun lapsi itsekin ja kasvanut näiden kahden vuosikymmenen musiikin parissa.

Etenkin juuri näissä valitsemissani YouTube-linkeissä, erityisesti Runningissa on jopa jotain Sademaista. Yksinkertaisesti laitettuna, sairaan kaunista!

You’ll be my night light, there when I go to sleep.
You’ll be my night light, baby when I dream.
Under the moonlight, shining on the sea,
You’ll be my night light, watching over me.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.