keskiviikko 29. elokuuta 2012

Keskiviikon kepeät

Polkaistaan viikon puoliväli käyntiin jälleen yhdellä uusista löydöistäni. Aivan ensiksi pitää kyllä mainita jo aiemminkin useamman kerran (viimeksi eilen) kehumastani Eva & Manusta.

Uunituore levyhän nimittäin löytyy nimittäin Spotifystä ja yllätti mut positiivisesti. Harmillisen lyhyt se on, mutta onneksi tämä Of Monsters And Menin jatkaa kevyen keskiviikkomusiikin linjaa hienolla tavalla. Ja ainahan Evan & Manun voi pyöräyttää alusta uudelleen!



Of Monsters And Men puolestaan on niinkin uusi tuttavuus, että kuulin tuon 'Little Talks' kappaleen ensi kertaa viime viikonloppuna. Olen aina kritisoinut folkrockia, ja tuollaiset tylsät suuret hipsterisuosikit kuten Bon Iver tai Mumford & Sons ei ole koskaan iskenyt itselle.



Tietenkin olen aina tykännyt irkkumusasta, se poikkeuksena folkista, mutta uusi folkmusiikin buumi ei ole löytänyt tietään mun luokseni. Of Monsters And Men on kotoisin Islannista, joten eihän tuossa tarvitse kuin yksi konsonantti vaihtaa ;) Uusi diggailun kohde islantilaiselle listalleni!



Koko debyyttilevy 'My Head Is An Animal' löytyy tietenkin Spotifystä ja on kokonaisuutena aivan loistava. Valitsin kuitenkin tähän postaukseen aivan ylivoimaisesti suosikkini levyltä mutta valinta ei kuitenkaan ollut helppo, sillä heikkoja biisejä ei oikeastaan ole. Juuri tälläisistä albumeista tykkään! Ei täytebiisejä.



Vaikka musiikki onkin mulle elämä ja nautin ensisijaisesti itse suunnattomasti uuden ja hyvän musiikin löytämisestä, niin kai mä vähän salaa toivon että postailemalla musiikkia joku muukin mahdollisesti löytää itselleen tätä kautta vielä uusia tuttavuuksia :)



Lisää näitä uusia löytöjä tulossa vielä tällä viikolla. Nauttikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.