torstai 2. elokuuta 2012

Voittajan on helppo hymyillä :)

Paitsi aikaisin työaamuna kun pitää nousta ja unet on jääny lyhyeksi. No ei, hymyilyttää silti kun on ollut niin kivaa. Ja enää yksi aikainen herätys vähään aikaan.Oltiin taas pubivisailemassa Kahvillassa eilen. Suurin osa meidän joukkueesta on käynyt jo yli kuukauden tuolla mutta itse vain pari kertaa aiemmin. Päätettiin siis nyt heti panostaa elokuun kokonaispisteisiin ja yrittää vielä tavoitella kuukausivoittoakin.

Kahvillassa on paljon hauskoja yksityiskohtia, se on aika boheemi paikka kirpputorilta haalittuine huonekaluineen ja seinille liimattuine levynkansineen. Kyllähän Vanilla Ice ja Technotronic ovat meidän kaikkien kulttuuriperimäämme ;)Ja Tuurillahan se voittokin sieltä napsahti! Ykkössija joukkueellemme Keskisen Vesalle :)


Hyvä minä, hyvä me, hyvä meidän joukkue!

Pubivisojen palkinnot ovat hyvin usein nestemäisiä ja täälläkin ensimmäinen palkintona on neljä isoa juomaa, kakkospalkintona neljä pientä ja kolmaskin sija palkintaan shotein.

Ruvettiin vaan miettimään siinä että on hiukan harmillista että Vesa ei tiedä, miten voitokkaasti hänen nimeään kannamme. Pitäisiköhän meidän ottaa yhteyttä ja kysellä jonkinlaista sponsorisopimusta *pohdiskel* tai limusiinimatkaa kyläkaupalle juorulehtien haastattelemana :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.