maanantai 13. elokuuta 2012

Flow: Day three

Nyt kävi näin että en lainkaan ehtinyt aamulla kirjoitella päivän tärpeistä koska olin jo heti aamupäivästä eteenpäin liikenteessä.Perjantaina käytiin syömässä kunnon pihvit Parrilla Espanolassa Eerikinkadulla kun kaveri tarjosi ja oli kyllä tajuttoman hyvää, suosittelen vahvasti. En ollutkaan syönyt sisäfilettä yli kahteen vuoteen. Eilen käytiin Puttessa pitsalla. Tänään maistuivat the Tasty Dogsin hodarit.Palasin juuri festivaaleilta ja nyt ne on sitten takana tälle vuodelle, ensi vuonna uudestaan. Eilen ylivoimaisesti kovinta olivat Roberto Rodriguezin live ja Irene Kostasin ja Kristiina Männikön dj-setit. Jälkimmäinen niin kova että jätin The Black Keysin kokonaan katsomatta. Vanhaa housea ja teknoa. Nämä teknotsiksit tiesivät hyvän musiikin päälle. Myös Lindstrømiä, Richie Hawtinia ja Saint Etienneä tuli tyyppailtua.Tänään tuli erityisesti fiilisteltyä Jori Hulkkosen ja Villa Nahin laulajan uutta projektia Sin Cos Tania, French Filmsin ja Memmy Possen keikkoja ja odotusten mukaisesti Björk räjäytti potin. Setissä oli useita vanhempia biisejä, mm. Hunter, Hidden Place, Isobel, Yoga, Pagan Poetry ja Possibly Maybe kuultiin.

Perjantaina jo verestelin muistoja ja tuli mieleen kesä vuonna 1994 kun istuttiin koulukaverin luona ja kuunneltiin 'Debut':ia. Aika huimaa kun tajusi että siitä on 18 vuotta.

Helsingissä on ollut niin kivaa että päätinkin jäädä tänne vielä pariksi päiväksi suunniteltua pidemmäksi ajaksi.

Tampereella mua ei odota mikään joten lomafiilistelyä to the maximum. Ainakin Kallion mestat täytyy raidata Pussikaljaelokuvan malliin, ehkäpä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.