lauantai 18. elokuuta 2012

Tiloissa

Nokkelimmat pokkelimmat teistä taisivatkin jo hoksata, että Kolkoksen kuvat pyörivät sivupalkissa Instagrammina, mutta teen näistä silti vielä oman (huikean pitkän) kuvapostauksen.

Kirjoittelin helmikuussa sivustoista joilta löytyy kuvia hylätyistä tiloista. Kävin Kolkoksella Tampereen Santalahdessa jo viime syksynä, mutta silloin ilta-aikaan ja lyhyesti. Nyt sää suosi ja aikaa oli viettää pitkä perjantaiaamu ja kierrellä rauhassa.Onhan tuo alue täysin joutomaata kalliilla järvinäköalatontilla, mutta silti surettaa että tilalle tulee taas lisää yksilöttömiä uusia elementtitaloja. Kaiken lisäksi kuvissani on vain murto-osa kaikesta tilojen taiteesta. Oikeastaan paljasta maalaamatonta seinää ei sen monissa kerroksissa juurikaan ole, se tekee tuosta aika huikean tutustumiskohteen. Perille pääsee kaupungin busseilla 7 ja 16 kun jää pois Onkiniemessä. Käykää vielä kun ehditte, mutta omalla vastuulla, osa kattohirsistä kun on jo aika lahoja!

Olen lähdössä tänään myymään Hukkatilan kesäsiirtolan pihakirppikselle vaatteitani, joten sieltä bongaa klo 12 jälkeen. Tulkaa muutenkin katselemaan ja ostelemaan!

Mutta tässä kuvasatoa eiliseltä, keskityin erityisesti kuvaamaan mitä hienointa graffititaidetta. Nämä pätkivät Helsingin Sompasaaren teokset mennen tullen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.