tiistai 30. lokakuuta 2012

Viiksiä ja torttua

Vaikka eilen porukoilla käydessäni lunta sateli taivaalta lisää ja oli kovin jouluinen tunnelma, alkavat talven ensilumet kuitenkin olla muisto enää. Ja vaikka viikonloppuna olikin mukavan pirteä talvikeli, ei sen nyt vielä tarvitsisikaan alkaa. Voisi talvi tuntua melko pitkältä muutoin.

Talvesta viis, tässä postauksessa näkyvät syksyn värit. Vaikka lunta oli vielä tänäänkin, oli pari kohtaa työmatkallani täyttynyt runsaista lehtikasoista. Ohimennessä oli pakko jäädä vielä ikuistamaan viimeisiä ruskan sävyjä. Amerikassa ei itärannikolla ikävä kyllä aivan yhtä hienot ilmat olekaan. Olen seurannut uutisointia ja katsellut kuvia, aika pysäyttävää nähdä esimerkiksi New York ilman valoja.Kotona äiti tarjosi manteli-omenapiirakkaa ja vaniljajäätelöä ja muutenkin oli niin hyvät tarjoilut että eihän siitä kieltäytyäkään voinut :)

Kohta alkaa myös marraskuu ja blogi täyttää ensi viikonloppuna vuoden. Mitenkään sen enempää en lupaa sen näkyvän täällä, mutta juhlistan parhaiden ystävieni kanssa pyhäinpäivää aivan muuten heidän luonaan ja hauskaa on varmasti luvassa. Se ei tosin liity blogiin mitenkään.Marraskuuhun kuuluu tietenkin oleellisena osana jälleen Movember. Viime vuonna onnistuin keräämään rahastoon hurjat 36 euroa, sitä edellisenä vuonna en sitäkään. Tällä kertaa en ole ajatellut kerätä rahaa yhtä suuren huomion saattelemana esimerkiksi työpaikalla, mutta mikäli haluatte lahjoittaa hyvään tarkoitukseen, voitte tehdä sen oman kampanjasivuni kautta. Tänä vuonna myös viiksistatus päivittyy kuvien kautta tässä blogissa.

Tässä vielä muistin virkistykseksi viikset vuosimallia 2010 & 2011!

Työpäivä sujui hyvin pitkälle tänään 90-luvun alternativen parissa, ainakin nämäkin artistit silloin aikanaan vielä lueteltiin alternativeksi. Tästä on paljon puhuttu, että aika harva indieksi tai vaihtoehtomusiikiksi nimetty musiikki enää nykypäivänä todellista indietä edes on. Todellinen indie sitten taas onkin niin vaikeaa että eihän sitä kovin moni oikeasti edes kuuntele :)


2 kommenttia:

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.