keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Jukka Ässä - Mitäs tässä

Jukka Ässä julkaisee debyyttialbuminsa 'Mitäs tässä' perjantaina ja kiertää koko viikon Tampereen pubeissa soittamassa levynsä läpi vaihtuvilla kokoonpanoilla.

Eilen oli vuorossa Oluthuone Pekko jossa kävin itse katsomassa Jukan itsensä ja bändin kitaristin Villen vetoa duo-versiona.Tällä viikolla on mahdollista nähdä Jukka Ässä vielä seuraavissa paikoissa. Kaikki varsin viihtyisiä kuppiloita tavalla tai toisella!

Tänään 10.10. Jukka Ässä -duo
Gastropub Soho (Otavalankatu 10)
showtime: 21.00

Huomenna 11.10. Jukka Ässä -duo
Ravintola Kahvilla (Aaltosenkatu 31-33)
showtime: 21.00

Perjantaina 12.10. Jukka Ässä -duo/trio
101 Beers (Pirkankatu 1)
+ Levykauppa Äx klo 17!

Lauantaina 13.10. Jukka Ässä (koko bändin keikka!)
O'Connells (Rautatienkatu 24)
showtime: 21.00

Sunnuntaina 14.10. Jukka Ässä (saas nähdä millä kokoonpanolla)
Ravintola 931 (Kehräsaari)Asiakkaita olisi voinut olla keikalla enemmänkin, mutta tiistai-ilta keskustan ulkopuolen kuppilassa kun ei kunnollista lähiömeininkiä ole, ei muutenkaan välttämättä ole se kaikkein suosituin ilta millekään baarille.

Varsinainen levynjulkkarikeikka siis on lauantaina koko bändin kanssa O'Connellsissa jossa kävin viimeksi maaliskuussa Jukkia katsomassakin joten tässähän ihan ympyrä sulkeutuu ja mieli herkistyy :)Ainakin "Kenneliin" meno on kyllä vakaassa harkinnassa, vaikka biisit tuli jo kuultua. Lauantaina olisi myös seuraava Hang The DJ! Klubilla jonne tietenkin bändissä soittavat deejiit Jukka ja Anttikin koittavat Jukka Ässä-keikkansa jälkeen kiirehtiä.

Tänään pitäisi käväistä Hulluilla Päivillä. Tarkoitus oli tosiaan lähteä astiaostoksille, mutta näytti Iittalan Essencet loppuneen jo verkkokaupastakin heti aamusta joten niitä tuskin on iltapäivällä enää tavaratalossakaan jäljellä. Ruokaa silti tarvitsee aina :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.