torstai 4. lokakuuta 2012

The winner takes it all...

...and the winner is Canon EOS 1100D!

Tässä aiemmin lupaamani kuvapostaus viime viikonlopun ylimääräisestä kuvasaldosta. Näistä löytyy enemmän yksityiskohtaisia lähikuvia kohteista jotka eivät päätyneet varsinaisiin päiväpostauksiin.

Lopussa luvassa musiikillinen yllätysmuna-kimara :)

































Tässä vielä yllätysmunia kansalle.

Yksi mahtava biisi Of Monsters And Meniltä, joka jäi edellisestä postauksesta mainitsematta. Kyseinen albumi on ollut jo usean viikon ajan kestosoitossa soittolistallani ja jatkaa vain porskuttamistaan. Käsittämättömän hieno albumi.



Syy miksi se tuli mieleen, oli Mumford & Sonsin uusi albumi joka on soinut Spotifyssä tällä viikolla ahkerasti. Tiedän että kyseessä on hipsteriystävällistä musiikkia, mutta en kuitenkaan missään vaiheessa syttynyt debyyttilevylle hittibiisiä 'Little Lion Mania' enempää.



Koko uusi levy on kuitenkin huomattava parannus aiempaan. Todella melodista ja reipasta, tarttuvaa folkpoppia. Kannattaa kuunnella koko levy ajan kanssa. Levyltä löytyy lukuisa määrä hittipotentiaalia omaavaa materiaalia, tämä vielä toinen vahva ehdokas sillä saralla.



Adelen uusi James Bond-biisi on herättänyt myös suuria tunteita mussa viime päivinä. Kyseinen biisi meni kertaheitolla vähintäänkin kaikkien aikojen Bond-tunnarien TOP3:n, ellei kärkeen. Rakastuin enkä malttaisi odottaa elokuvaa enää kolmea viikkoa!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.