torstai 11. lokakuuta 2012

Torstaiturinaa

Success! Olihan niitä viinilaseja vielä jäljellä Hullareilla.

Mä olen haaveillut monta vuotta noista Essencen punaviinilaseista, joita nyt ostin yhden pakkauksen. Saman sarjan valkoviinilaseja mulla jo onkin enkä niitä ostanut siksi tällä kertaa. Herkusta mukaan tarttui tietenkin myös monenlaista, mm. Buffala-mozzarellaa, goudaa, erinäisiä lihatuotteita ja kasviksia.



Samoin valkoista Teema-astiastoa olen kerännyt vaihe vaiheelta vuosien varrella. Vanha sininen Teema kun kävi jo aikaa sitten tylsäksi. Vihdoin mukaan tarttui myös nämä kaksi pientä neliskanttista tarjoiluvatia joita olen katsellut pidemmän aikaa.



Iltapalaksi tietysti tein bruschettoja juuri kaupasta kärräämistäni raaka-aineista; mozzarellaa, tomaattia, basilikaa ja goudaa joiden päälle paahdoin pinjansiemeniä.

Idea iltapalaan tuli paitsi raaka-aineiden saatavuudesta, myös siitä että katsoin vihdoin tämän kiinnostavan dokumentin italodiscon historiasta. Niinpä ruokakin oli italialaista, viini tosin Argentiinasta :)



Itselle kun disco on yksi kovimmista omaa lapsuuttani (lue: 80-lukua) määrittäneistä musiikillisista jutuista, oli tämä todella viihteellistä katsottavaa.

Muiden kuin disco- tai konemusiikin diggareiden kannattaa alkaa seuraamaan maanantaina YLE Teemalta alkanutta yksitoistaosaista Metal Evolution: Raskaan rockin tarina -dokumenttisarjaa jonka ensimmäisen osan uusinta tulee huomenna klo 23.45. Ensimmäinen osa ainakin vaikutti kiinnostavalta ja onpa sarja ainakin osamääränsä perusteella varmasti kattava läpileikkaus metallimusiikista.



Mutta se historiasta :) Nykypäivänäkin jotkut jutut vaan iskee täysillä. Tää ruotsalaisen Icona Popin biisi sai tanssijalan vipattaan huolella tänään ja eipä tässä taida oikein muuta vaihtoehtoa olla kuin lähteä tosiaan Klubille viikonloppuna sitä harjoittamaan.

Sitä ennen kuitekin huomenna aukeaa mielenkiintoinen pari kuukautta kestävä Jukka Niemisen Polaroid-valokuvanäyttely Teerenpelissä. Avajaistapahtumassa esiintyy myös loistava tamperelainen Polartones, joten tulee varmaankin jo pistäydyttyä imemässä päivittäinen annos kulttuuria siellä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.