maanantai 8. lokakuuta 2012

Maanantain paluuMaanantai iski taas. Hullujen Päivien kuvastossa ei juurikaan ollut mielenkiintoisia tarjouksia, mutta eiköhän sielläkin ruokaosastolla taas tule piipahdettua. Ja oli nyt kuitenkin jotakin, mutta katsotaan mitä muuta mukaan tarttuu...

Eilinen leffa oli kyllä parempi kuin muistin!Tänään työpäivän jälkeen kävin hiukan kuvailemassa PowerShotilla syksyisiä puita yliopistolla, matkalla Klubille musavisailemaan. Päivän asuna oli H&M:n uusi huivi, STC:n farkkutakki, Scotch&Sodan jo vähän vanhempi ruutupaita, Henkkamaukan farkut ja Conssit.Ei taida enää pitkään mennä kun loputkin lehdet varisevat puista ja sen jälkeen syksy onkin yhtä ankeaa ja synkkää harmautta kunnes lumi jää maahan. Silloin ei tee mieli liikkua kodin lämmöstä minnekään.Kofeiinintarvetta tuli täytettyä jälleen valkosuklaalatella. Croissant oli vielä mehevää ja sen siis saa laten kanssa kolmella eurolla. Ei ole iltapäiväkahvi hinnalla pilattu, tosin itse join vielä toisenkin. Laskuri pärähti taas kuuteen mukiin tältä päivältä.Klubin musavisa oli taas aivan liian haasteellinen itselle ja viimeiseksihän sitä jäätiinkin. Ei muuta kuin takaisin sorvin ääreen opiskelemaan musiikkitietoutta :)

Tässä visassa tärkeää on omata paljon tietoa sekä ulkomaisesta että suomalaisesta musiikista useamman vuosikymmenen ajalta, samoin biisien tunnistus korvakuulolta on ollut isossa asemassa.

2 kommenttia:

 1. Tampereella tullut asuttua jo aika monet hullarit, mutta aloin just miettiä että oonkohan niillä kertaakaan edes käynyt? Sarpanevan pata tais olla ainut kiinnostava, ja oikeasti edullinen juttu hullareiden tuotteista joka melkein jo tekis mieli hankkia :)

  http://tuplaongelma.blogspot.fi/2012/10/terveiset-maailman-surkeimmalta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se kyllä tavallaan "kestokiinnostaa" mut mulla on varsin hyvä valurautapata jonka sain viime vuonna mutsilta kun niillä vaihtu induktiolieteen. Sellanen millä itekin vaahtosammuttimen kokosena paistellu munkkeja, täydessä kondiksessa vieläkin :)

   Astiapuolelle omatkin kiinnostuksen aiheet menevät tän kerran Hullareilta, vaatepuolella oli todella tylsiä kuteita!

   Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.