perjantai 26. lokakuuta 2012

Lunta!

Ensilumi tuli Tampereelle viime yönä....ja lisää kissoja lumessa :)

Kieltämättä on todella kova ikävä kunnollista kameraa. En olis vielä alkuviikosta uskonut että todellisuus iskee päin näköä näinkin nopeasti. Olen kyllä yrittänyt ottaa useitakin kuvia mutta niiden laaduttomuus on vaikuttanut heti jopa motivaatioon kirjoittaa tänne!

En tiedä kuinka paljon muutosta hyvällä tuurilla vielä tänään saapuva PowerShot A2300 asioihin tuo, erityisesti nyt kun on taas entistä pimeämpää ja sunnuntaina siirretään kellotkin talviaikaan.

Illalla kuuden jälkeen ei eilen ollut vielä edes pimeää, vaan hädin tuskin hämärää kun lähdin kaupungille syömään. Gringos Locosissa on kanta-asiakastarjouksena Ravintola.fi-kortilla vielä kuun loppuun saakka maanantaista torstaihin klo 17-20 välillä kaikki samanlaiset pääruuat kaksi yhden hinnalla.

Kuten kuvista näkyy, kamerasta ei kuitenkaan ulkokuvissa ollut kovin paljon iloa ja salama taas tekee kuvista elottomia. Näissäkin kuvissa olen joutunut vielä lisäämään kuviin kirkautta jälkikäteen. Tässä suhteessa kyllä aiemmin lainaamani Canon EOS 1100D oli ylivoimainen, se kun ei kaivannut edes salamaa hyviin yökuviin. Tällä hetkellä kyseisen EOS-mallin saa halvimmillaan 300 eurolla joten rahalle saisi vastinetta, mutta itse en vielä lähde siihen mukaan sillä henkilökohtaisesti mua kiinnostaisi pienempi kamera kuten esimerkiksi jokin tuota PowerShot G1 X:tä vastaava laite.Gringosissa tilasin Hamburguesa al Ajot, eli tuhdin valkosipuliset hampurilaiset (sori työkaverit! :) ). Valkosipulia oli burgerin välissä murskattuna ja lisäksi sitä oli vielä tukevan makuisessa majoneesissa. Valkosipulin ystävänä ruoka oli ihan maukasta ja täytti sinänsä odotukset, mutta muuten burgerin taso ei ollut mitään erityisen mainittavaa. En tiedä johtuiko sitten tarjoushintaisista ruuista vai mistä, mutta toisaalta siihen on syynsä että en ole tuolla muutamaan vuoteen käynyt syömässä.

Jos kuitenkin haluaa mahansa täyteen edullisesti vielä ensi viikolla, eikä ole tälläinen ruokasnobi kuin minä, suosittelen käymään syömässä jotakin muuta kuin burgeria!

Illalla sitten! Klubi on loppuunmyyty ja tunnelma tulee oleen tiivis, mahtavaa \,,/


And you lose just who you are
When the wave crashes your heart.
And it hurts with every step,
How you wish to be someone else.
And it hurts with every step,
How you wish to be someone else, just for a while.

2 kommenttia:

  1. Voi vitsit, kiitos aamun nauruista. Tuo kissalinkki sai kahvit melkeen purskahtamaan suusta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on ihan parhaita! Kiva että piristi päivää :)

      Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.