tiistai 16. lokakuuta 2012

Ideat parkissa kohti kadotusta

Ei enää pitkää odotusta! <3Lähdettiin eilen vähän ex-tempore Ideaparkiin mielessä tietysti shoppailu, ja pieni toive että löytyisi jotain kivoja uusia vaatteita. Tiesin kyllä että New Yorker ei vielä ole auki, mutta sieltä olisi kyllä varmasti jotain löytänytkin! No, pitää lähteä heti avajaishulinoihin uudestaan, ja löysinhän mä lopulta edes yhdet farkut.H&M:llä on todella hyvä syyslomatarjous, kaikkia aletuotteita kaksi yhden hinnalla. Harmi vain että koko Ideaparkin liikkeessä ei yksinkertaisesti vain ollut enää yhtään mitään toista alennustuotetta jonka olisin halunnut. Niinpä jouduin tyytymään vain näihin todella siisteihin mustiin strech-pillifarkkuihin.Kuvista ei näy, mutta näissä on toisessa reidessä, polvessa ja takapuolessa revittyjä kohtia, hirmu kiva detalji. Lisäksi nuo jalassa tuntuu että ei olisi farkkuja laisinkaan, se on aina hyvä merkki. Muuten kun lähdettiin tänään kuvailemaan, oli päällä pari viikkoa sitten JC:stä ostamani neulepipo, H&M:n tuubihuivi, Varustelekan maastotakki ja Conssit.

Kuvat on otettu Hatanpään kartanon ja puiston alueella. Syksy alkaa olla jo pian ohi, suuri osa lehdistä on jo pudonnut maahan. Olisi tehnyt mieli mennä kierimään maahan mutta viimeöisen sateen jäljiltä maa oli suoraan sanottuna melkoista liejua.

Ensi viikolla on edessä myöskin PowerShotin palautus. Olen oikeastaan vasta juuri innostunut sillä kuvailemaan enemmän mutta vielä ehtii räpsiä keikka- ja muita kuvia Lost In Musicin aikaan joka alkaa huomenna. Toivottavasti kameraa saa lainaan vielä tulevaisuudessa uudelleenkin.Mulla on tosiaan enää kaksi päivää töitä tällä viikolla, perjantai on vapaa. Huomenna jo olisi Vastavirralla keikkaa, mutta kyseiset bändit eivät itseä kiinnosta joten sukellan festarihumuun torstaina.

Muutamia ehdottomia juttuja tänä vuonna itselle ovat mm. TV OFF ja Iiris torstaina, Sin Cos Tanin, 22-pistepirkon ja French Filmsin keikat sekä The Soundsin DJ-setti perjantaina sekä Kap Kap ja Kiki Pau lauantaina. Kaikki muut bändit joita ehtii katsomaan onvatkin sitten silkkaa plussaa. Johtuen lauantain päällekkäisyyksistä joudun vielä miettimään Evan & Manun suhteen lauantain aikataulua, mutta toisaalta tuli juuri heidät onneksi nähtyä.Koko viime yön sateli vettä ja aamulla oli pakko heittää työmatkalle päälle kertakäyttösadetakki. Lupasin laittaa tämän päivän asukuvaksi, joten tässäpä tämä upea kokonaisuus hyödyllisintä syysmuotia :)

Takki todennäköisesti Supermyynnistä, pipo Melodica, takki ja farkut H&M, kengät Converse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.