torstai 1. marraskuuta 2012

Movember aka viiksikuukausi

Puikot, pensselit, kahvat, räkäjarrut, Benit... Mitänäitänyton?

Rakkailla ylähuulenlämmittimillä on monta nimeä. Niitä käytetään myös erilaisissa asiayhteyksissä, joku saattaa tuohduksissaan todeta että voihan kissan viikset ja kylläpä toiset puhuvat myös viikseen vetämisestä metaforana seksin harrastamiselle.

Tässä heti ennen ja jälkeen kuvaa. Parta tulee sitten takaisin joulukuussa :)Marraskuu tosiaan lähti käyntiin lumettomissa merkeissä ja rakkaudella vaalimani partakin tuli ajettua hyvän asian puolesta pois. Tässä mennään siloposkena taas kuukausi eteenpäin ja annetaan kalapuikon kasvaa huulen päälle. Movember tulee näkymään paljon myös julkisuudessa. Jo nyt mm. useat radiojuontajat eri toten ovat lähteneet kilpaan mukaan.

Jos koet että haluat tukea Syöpäsäätiön Eturauhassyöpärahastoa mun kauttani, lahjoitukset voi osoittaa joko suoraan mun oman profiilin tai Taivaanrannan Sutimiesten kautta.


Ei olekaan tullut isosti shoppailtua vähään aikaan, enkä tiedä tuleeko nytkään, mutta tänään on tarkoitus käväistä ainakin tsekkaamassa Olivia-lehden ja Selectedin järjestämässä VIP-illassa hieman uutta miesten muotia. Lähtökohtaisesti ei ole tarvetta ostella mitään, mutta katsotaan nyt...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.