perjantai 4. tammikuuta 2013

The Voice of Finland osa 1

Siitähän se lähti. Mä olin alkuun jo myymässä maatani, kun yksikään esitys ei pitkään aikaan säväyttänyt. Laulajien taso oli jopa yllättävän heikko, ja ehjiä ääniä ei meinannut löytyä. Alkupäästä ainoastaan Marija herätti hieman jonkinlaisia tuntemuksia, mutta en silti usko naisen pärjäävän kisassa kovin pitkälle. Osansa tosin saattoi olla Bonnie Tylerin loistavalla kasarihitilläkin.

Sitten tuli Päivisusanna, jonka ääni oli niin heleä ja puhdas, että kuuntelin esitystä lumoutuneena. Biisivalinta tosin nyt oli mikä oli. Tuolla äänellä jokin vähän tummempi ja sensuellimpi kappale, kuten vaikkapa 'Ranskalaiset Korot' olisi sopinut upeasti hänen selkeälle äänellensä. Harmi vain että tällä ei päästy jatkoon. Tässä kyllä saattoi tapahtua ensimmäisen jakson yksi suurimmista valmentajamokista.



Potin räjäytti kuitenkin vasta Tomas Höglund, karhea ja ehdottomasti mulle kylmät väreet aikaan saanut ääni. Häkellyttävän upeaa tulkintaa. Muistaakseni ensimmäisellä kaudella ainoastaan muutama naislaulaja onnistui samassa, edes suosikkini Mikko ei tainnut onnistua värisyttämään samalla tavalla kuin Tomas tällä kertaa. Tuolla äänellä mennään vielä pitkälle, tai kuten Elastinen sanoi, voitetaan kisa! Ensimmäisen jakson perusteella lähden vahvasti kannattamaan Tomia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.