lauantai 12. tammikuuta 2013

Pipoasiaa ja kemikaalirakkautta

Mä kävin eilen vähän porukoilla skannailemassa vanhoja lapsuus- ja nuoruuskuvia (tosielämän Instagrammeja) ja kattelin Voice of Finlandin siellä. Pitää laittaa jossain vaiheessa muutama kuva tänne, hitto kun 70-luvun lopussa ja 80-luvun alussa oli niin makeita lastenvaatteita, värejä, kuoseja ja materiaaleja. Miksei sellasia tehdä enää (ja nyt tietty aikuisille)?

Tässä kuitenkin vähän sneakpeakkia. Yo MTV Raps! '79 style :)



VoF:issa oli kyllä tosi heikkoja laulajia suurin osa eilisistä, tietenkin ainoa joka tosissaan rokkasi, oli Maya Paakkari. Mimmi veti aivan helvetin hyvän vedon ja tulee kisaamaan varmasti vielä pitkään, joskaan en voittoon uskalla uskoa. Myös Ikennan samettinen ääni säväytti, mutta siinäpä se eiliseltä. Ketolan Oskussa oli rokkarin ulkonäköä, mutta ääni oli niin suomirock kuin ikinä, ja siitä tuli mieleen Jussu Pöyhönen, kaameaa :P

Töissä tuli bongailtua uusia rokkibiisejä myös. Dropkick Murphysiltä on ilmestynyt uusi albumi, mutta sieltä ei mitään keskivertoa kovempia biisejä löytynyt. Jano tuli kyllä, tulee aina kun kuuntelee Flogging Mollyä tai ylipäänsä muuta irlantilaisvaikutteista musiikkia ;)





Sen sijaan My Chemical Romance on löytänyt taas rokkaamisen ilon. Edellinen levy oli niin hirveää paskaa, että bändiin meinasi mennä usko ihan täysin. Se on paljon se, koska ekat levyt on niin hyviä ja erityisesti kolmas, 'The Black Parade' on myös mun mielestä yks rokkihistorian parhaita levykokonaisuuksia! Laitoin tohon tuon 'Welcome to the Black Parade':n ja Queenin 'Innuendon' peräkkäin tarkoituksella. Siinä on teatraalista hemmetin hyvää rokkia pari biisiä putkeen, jotka nimenomaan toimii peräkkäin aina ensimmäisen viimeisistä rummunpäristyksistä seuraavan alkuun. Kannattaa kuunnella.

Nyt tähän mennessä on julkaistu neljä uudehkoa sinkkua. 'Number One', 'Number Two', 'Number Three' ja 'Number Four', joista jälkimmäisen kuuntelin ensimmäistä kertaa eilen. Menee niinku häkä päähän \,,/



En tainnut myöskään muistaa mainita että kun joulun aikaan katselin mun ensimmäisen The Invaders-boksin alta, tilasin sen puuttuvan kakkoskaudenkin netistä ja se tuli myös eilen postissa. Tietääpä mitä katsoo Putouksen ohella tänä viikonloppuna ;)

Tässä vielä kuluneen viikon pipomuotia keskiviikolta eteenpäin :) Näillä keleillä, niinkun nytkin kun on melkein -15 astetta, pipo on ihan must.






4 kommenttia:

  1. On kyllä samaa näköä havaittavissa noissa kuvissa :)
    Jännä, miten ihmisen tietyt kasvonpiirteet säilyy läpi elämän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaveri sano et näytän ihan vajaalta lapselta tossa kuvassa. Niinhän se kai sit on, sellanen musta tuli :D

      Poista
  2. Vajaalta, hmm, no ei kai sentään :P

    VastaaPoista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.