keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Designvaatteita ja vastakohtia

Kehuin jo edellisessä postauksessani tamperelaisen Uhana Designin neulepaitaa, jolle menetin totaalisesti sydämeni. Tuo neule on sietämättömän upea, ja toki kaikki muutkin heidän talvimallistonsa tuotteet näyttävät todella mielettömän siisteiltä. Edelleenkin toki olen tuskissani tuon upean vaatekappaleen vuoksi, mutta kun sen hinta selvisi mulle, neutraloituivat myös ne enimmät ostohalutkin samalla kertaa :) Pitää nyt vielä harkita ainakin, eikä niitä olisi ihan hyllytavarana löytynytkään.Neuletakkikuva on firman omilta nettisivuilta, ja kuvan on ottanut Jaakko Kahilaniemi. Uhanan kaikki mallikuvat on näemmä otettu Kolkoksella ja Tulitikkutehtaalla. Toimii vieläkin paremmin!

He myös mainostivat juuri omassa blogissaan, että Kehräsaaren Pikku Putiikeilla on heidän II-laadun tuotteitaan alennuksessa, joten päätin käydä katsastamassa, jos jo pidempään katselemiani rosvokissakasseja olisi laatikkoon eksynyt. Ja olihan siellä!

Näitä olin jo nähnyt muistaakseni jossakin Designtorilla aiemmin, mutta en ollut silloin vielä saanut aikaiseksi sellaista ostaa. Vasta kun Nelliina kehuskeli niitä aiemmin viikolla, alkoi tämä sopivasti kutkutella yhdessä noiden alennusmyyntien kanssa. Mahtavaa et nyt se on mun, ja lievittää vähän sitä harmia minkä realismi iski kasvoille neuletakin suhteen.Varsinainen syy lähteä tänään tuonne räntään ja loskaan tarpomaan, oli kuitenkin nähdä kaveria ja päivittää kuulumisia, kun on tässä tosiaan kaikkea ehtinyt tapahtua hyvin lyhyessä ajassa. Käytiin syömässä Jack The Roosterin kymppikeskiviikossa ja itse otin vakioburgerini, Rocksterin. Tällä kertaa siihen tosin tuntui lorahtaneen vähän hiliä normaalia enemmän, mutta omaan makuun se kyllä toimi ihan mukavasti. Kyllä Roosterissa edelleen on yhdet Tampereen parhaista burgereista. Sääli vain, että kaverille käy mun seurassa aina huono tuuri, kuten viimeksikin, ton tulisuuden suhteen :)Niin, ja Biffy Clyrolta ilmestyi uusi levy, 'Opposites' tällä viikolla. Ihan ensikuulemalta se ei päässyt aiemman 'Only Revolutionin' tasolle. Etenkin nuo 'Bubbles', 'Mountains', 'Many of Horror' ja 'Booooom, Blast & Ruin' ovat kaikki niin tykkejä biisejä, että niitä onkin vaikea ylittää.
8 kommenttia:

 1. Oii, mää tahon tollasen rosvokissapaidan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muuta kun ottaan yhteyttä tonne :) Luulis et ne varmaan suoraankin lähettää. Ellet oo tulossa justiin tänne suuntaan lähiaikoina... :)

   Poista
 2. Vois jossain vaiheessa vaikka laitellakin sähköpostia, ei ole Tampereen reissua tiedossa ihan lähiaikoina. Muistatko yhtään minkä hintanen toi paita on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en kattonu sitä, harmi kyllä. Kun se tosiaan oli naisten paita ja olin niin hätänen kyseleen neuleen hintaa :)

   Poista
 3. Heh, niin tietenki :P
  *minä hölmö*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, heh. Eihän se sulta hölmöä ole olettaa. Hyvin voisin olla kiinnostunut katsomaan kaikki muutkin tuotteet.

   Poista
 4. No voi jessus sentään tota t-paitaa! Tarvinee metsästää itselle.

  VastaaPoista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.