keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Ei uudenvuoden lupauksia

...tai voisin kai mä luvata kuuntelevani vain hyvää musiikkia tänä vuonna, mutta sitä lupausta olis tosi vaikea pitää :)

Vuosi vaihtui kosteissa tunnelmissa, laulaen ja hyvin syöden. Tarjolla oli tosi hyviä kotitekoisia burgereita. Tequilaa kyllä kului paljon ja myöhään tuli valvottua, pahoittelut kaverin naapureille. Vuoden vaihtuessa juotiin skumppaa parvekkeella ja yritettiin nähdä jotain ilotulituksesta. Tiistai menikin vaan lepäillessä, joka olikin kyllä tarpeen. Uh huh, Scorpion tequilasta ei kuitenkaan tule niin paha krapula, kuin voisi luulla. On se ihme ainetta :)

Kaikille tamperelaisille kuuma ravintolavinkki. Ruby and Fellasissa saa koko tammikuun ajan ruokalistalta kaksi pääruokaa yhden hinnalla. Itse pitää mennä käymään vähintään kerran, sillä tykkään paikasta ja heidän ruuistaan todella paljon. Erityisesti Fish & Chipsit ovat aivan mielettömän hyviä.

Tässä taas muutama ihan mahtava artisti ja biisi jotka olen viime päivinä bongannut. Kaksi ensimmäistä löysin loistavasta Skipped Heartbeats-blogista, loput ihan Spotifyn kautta. Jälkimmäisestä löytyy kokonaiset Huskyn ja The Lighthouse and the Whalerin levytkin. Molemmat on mulle uusia tuttavuuksia ja erityisesti (yllättäen australialainen ;) ) Husky tuo hyvällä tavalla mieleen esimerkiksi Of Monsters And Menin tai Mumford & Sonsin. Voi hitto että meikäläinen onkin hurahtanut kaikkien odotusten vastaisesti folkpoppiin, mutta minkäs teet kun tulee liikaa hyviä biisejä ;)


2 kommenttia:

  1. Kiitoksia! :) Tuo Wake Owlin Gold on niin kaunis, että vaati tosiaan ihan oman postauksen. Ja folkpoppihan on just ihan parasta poppia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää tutustua oikein kunnollakin artistiin.

      Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.