tiistai 22. tammikuuta 2013

The Star Spangled Banner vs. Union Jack

Bongasin eilen, että jenkkiläiseltä Wild Cubilta on vihdoin saatavilla koko levy Spotifyssä! Levy itsessään on julkaistu jo viime elokuussa, mutta on ilmestynyt vasta alkuvuoden aikana palveluun, samaan aikaan kun sen yhdellä bonusraidalla varustettu brittiversiokin julkaistiin.

Wild Cub on näitä viime aikaisia bändilöytöjä johon olen ihastunut. Raikkaita ja rempseitä tanssibiisejä ja rauhallisia ja melodisia slovareita, koko paletti löytyy. Tässä muutama biisi Spotifyttömille.Itsellä oli eilen myös hieman brittihenkeä päällä Union Jack-paidan muodossa. Päivän asuna siis yksi viimeisimpiä ostoksiani, H&M:n neuletakki. Lisäksi Topmanin lippupaita jonka tilasin jo viime keväänä ja Budapestistä ostamani Pull & Bearin farkut.Tälläkin viikolla tulee käytyä elokuvissa useampaan otteeseen. Perjantaina tulee ensi-iltaan yhden Suomen kaikkien aikojen suosituimmista teatterimusikaaleista Vuonna '85, elokuvaversio. Ollaan odotettu tätä viime kesästä lähtien mun luottoystävien kanssa, ja lauantaina olis tarkoitus mennä elokuviin ja syömään. Suomalaiset leffat vain ovat harvoin hyviä, eivätkä odotukset tästäkään ole kovin korkealla, mutta tähän enemmänkin vaikuttaa se juttu, eli siis se kasari, ja tietysti kotikaupunki.

Lisäksi kävin vielä illalla hakemassa toisetkin leffaliput, koska aiemmin viikolla on vihdoin tarkoitus mennä katsomaan myös Ang Leen Life of Pi 3D:nä. Mua ei itse asiassa kiinnosta tuossa elokuvassa sen tarina niinkään, mutta sen pitäisi kaiketi olla visuaalisesti melko huikea. Traileristakin voi päätellä, että ainakin värit räjäyttävät aivoreseptorit takaraivosta läpi :) Saapa nähdä. Hyvä tarina on tietenkin plussaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.