tiistai 29. tammikuuta 2013

Vain elämää

Ei. Tämä ei liity siihen sarjaan mitenkään.

Mä kun elin tuossa melkein koko vuodenvaihteen aikamoista hiljaiseloa menojen suhteen, on tuntunut taas kivalta olla ihmisten keskellä (ei edessä). Lauantaina tuli tosiaan "ulkoiltua" ihan urakalla. Kahvilla, leffassa ja syömässä käytyä, pelailemassa Scrabblea......ja sama meno on oikeastaan jatkunut koko viikonvaihteen :)

Sunnuntai humahti taas siivillä, ihan kirjaimellisesti. Vaikka oli jo tultu mässäiltyä koko lauantai, niin kävin vielä Hookissa. Ei tuosta mihinkään pääse, kyllä se ykköspaikka vaan niin ylivoimaisesti pitää mua kynsissään että turha tässä on muiden paikkojen siivistä haaveilla, vaikka Roosterin settiä onkin kehuttu.Myös eilen tuli pyörittyä keskustassa. Kävin taas kaikki vaatekaupat joissa normaalistikin käyn, läpi kivojen vaatteiden toivossa, ja kyllähän Cartsussakin oli ihan hulppeat alet menossa, parhaimmillaan jopa -70%. Mähän olen shoppailun suhteen sellainen, et mä joko saan heti silmiini jotain sellaista mikä kiinnostaa, tai sitten todennäköisesti en löydä mitään. Johtuu varmaankin siitä, että mä oon ihan hirmu vahvasti visuaalinen ihminen ja luotan ihan hirveän paljon ensivaikutelmaan ja yleensäkin näkemääni. En silti heti mitään spesiaalia bongannut, vaikka erinäisiä ruutupaitoja ja neuleita tulikin kokeiltua.

Sen sijaan Henkkamaukasta löytyi tuo ylimmässä kuvassa oleva tosi lämpöinen ja kivan näköinen vihreä neuletakki, josta tykkään tosi paljon. Vähänhän se on samanlainen, malli ainakin, kuin vasta edellinen sieltä hiljattain ostamani neule, mutta eri värinen ja paljon paksumpi. Talvi tietysti alkaa tässä pian taittua kevääseen, mutta kyllä niitä kelejä vielä riittää tämän käyttämiseen, viimeistään ensi talvena.Mitään muuta en kuitenkaan löytänyt. Juuri nyt eniten kuin mikään, kuumottaisi tamperelaisen Uhana Designin aivan törkeän siisti neuletakki, joka löytyy tuolta heidän sivuiltaan talvi 2012/13 kokoelman ensimmäisestä kuvasta. En ole vielä käynyt etsimässä sitä käsiini, mutta voi olla että hinta menee oman budjetin yli, tämä Henkkamaukan paitakin kun oli alessa vain 15 euroa. En silti pysty irrottamaan Uhanan takista silmiäni, se on jotenkin niin mun näköiseni, ankkureita ja symmetrisiä kuvioita... kaikkea. Want.

Shoppailun jälkeen mentiin tietenkin Europaan. Juuri tällä hetkellä kiinnostaa myös mm. Scrabble ja sitä tulee tosiaan pelattua niin Facebookissa kuin lautaversionakin kaikkien kanssa, jotka sitä suostuu mun kanssa pelaamaan. Harmi että yhdessä setissä ei ole kahta D-kirjainta... Yatzystä on silti vähän vierotusoireita, en ole yli viikkoon päässyt pelaamaan sitä ;)Mutta kun ulkoiluttaa itseä, tulee aina huono omatunto. Kotitöitä on tullut taas laiminlyötyä, kun on ollut koko ajan menossa, mutta ainakin tänään otan vähän rauhallisemmin. Pyykkäilen kaikki pyykit ja rentoudun Michael Palinin seurassa! Mutta ihan ensimmäisenä nyt taas kilpparikontrolliin ja sitten töihin.

Mukavaa viikkoa teille! :)

2 kommenttia:

  1. Jotenkin tuntuu, että niitä kotitöitä kasaantuu vaikka ei aina ehtisi itseä pahemmin ulkoiluttamaankaan.. :P

    VastaaPoista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.