sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Putouksen suosikit

Osaa teistä kiinnostaa kuitenkin mun bloggaus aiheesta, vaikka joukossa olis niitäkin jotka katsoo nenänvartta pitkin tuollaisia ohjelmia. Itse en lämmennyt sarjaan heti alkuun, sillä improteatteri ei ole onnistunut oikein koskaan vakuuttamaan mua, mutta toisesta kaudesta eteenpäin aloin kuitenkin sitä katsomaan ihan noiden sketsihahmojen kautta. Lopulta muutkin jutut alkoivat naurattaa ja esimerkiksi eilinen jakso oli ihan kautta linjan todella kovaa tuuletusta.

Parhaimmillaan insertit ja välisketsit tuovat mieleen vanhan kunnon Studio Julmahuvin, joka ei varsinaisesti ole yllätys, onhan käsikirjoittajien joukossa aiemmin nähty mm. Jani Volanen ja Petteri Summanenkin. Tällä kaudella päävastuu on toisella hauskalla miehellä, Hyvät ja huonot uutiset-ohjelmastakin tutulla kirjailija Miika Nousiaisella.Tää viikonloppu on kyllä ollu sellasta telkkarin (ja systeemin? :) ) orjuuttamaa menoo, kotona löhöilyä ja töitä. Lauantaina sai kuitenkin toistaiseksi viimeisen ylityörupeaman alta pois, joten tulevina viikonloppuina ei tarvitse ihan noin aikaisin herätä. Jotain univelkaakin selvästi oli, sillä eilen menin puolilta öin nukkuun ja heräsin hetki sitten ennen yhtätoista. Sitä ennen tuli kuitenkin saunottua, tehtyä pitsaa ja kaverikin tuli katsomaan mun luo Putousta. Tosi jees koti-ilta.

Tältä kaudelta on jälleen todella helppo nimetä oma tai omat suosikit. Toivasen Armi, joka voitti Putouksen viime kauden hahmollaan Leena Hefner o.s. Herppeenluoma iski tiskiin tamperelaisen opiskelijan suoraan kasarilta, Sanna-Raipe Helmisen! :D Siis totta kai tamperelaisuus toimii aina, vaikka nyt on Sanna-Raipella väärän joukkueen värit huivissa. Hahmon hauskuus tulee kuitenkin muustakin kuin vain murrehokemista. Liikkeet, eleet, asut, sisääntulomusiikki... ja mitä nyt jakson jälkeen seurasi somessa, tälle hahmolle kyllä voi varmaan povata menestystä jatkossakin.Mitä sosiaaliseen mediaan tulee, oli toinen suosikkini porilainen liikemies Karim Z.Yskowicz. Vatasen Jussin hahmossakin hauskuus tietenkin haetaan murteen kautta, tämä tuntuu olevan taitolaji johon kaikki eivät vain pysty. Hyvänä esimerkkinä Jukka Rasilan Hänman-hahmo, jossa hauskuus yritetään tehdä eestinkielellä siinä onnistumatta. Karimin nörtti-liikemies-maahanmuuttaja-habitus tekee tästä kovan suosikin kauden edetessä.Kisassa aiempina vuosina hyvin pärjänneen Aku Hirviniemen hahmo olikin sitten tänä vuonna lievä pettymys, mutta ehkä tuossa on hieman annettu tilaa muille näyttelijöille tarkoituksellisestikin.

Muita mainitsemisen arvoisia hahmoja on Krista Kososen Kristofer Taxfree, näitähän näkee laivasatamissa kasapäin. Varmasti juuri se tavallisuus tekee tästä hahmosta hauskan, mutta ei kuitenkaan kanna loppuun saakka. Risteilyturisti Taxfree on hiukan väkisin väännetyn oloinen vaikka nimi onkin kekseliäästi johdettu tämän entisen poliitikon nimestä. Myös ulkoisesti ottaen Riku Niemisen hahmo, siamilaisista Sikiön kaksosista tuo goottiveli nauratti, mutta ei oikein sitten kuitenkaan iskenyt juttujen tasolla. Tuon näköisestä tyypistä olis saanut irti paljon enemmänkin. No, kausi alkoi vasta, joten katsotaan miten homma etenee!Pitsa onnistui loistavasti, osittain varmaan kolmen varman juuston, Oltermannin, mozzarellan ja Aura-juuston ansiosta. Osansa teki myös kokeilu käyttää Poppamiehen Jalosavu-aromia mausteena. Onneksi sitä jäi vielä jäljelle täksikin päiväksi, om nom!

Kaikki Putous-kuvat ovat MTV3:n omaisuutta.

2 kommenttia:

  1. Mää kerkesin lauantai-iltana töissä katsella Putousta aika reippaasti (köh köh, työn lomassa siinä kivasti), mutta en kerennyt hahmojen esittelyyn saakka. Kohta laitan tallenteen pyörimään ja toivon hyviä nauruja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes jes! On se kiva et vielä tänäänkin on jotain hauskaa tiedossa! Uusintakin näkyy tulevan kyllä tossa 1,5 tunnin päästä... hmmm :)

      Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.