torstai 24. tammikuuta 2013

Tiikerin elämää

...sellainen oli Richard Parker, Piin elämä -elokuvan tiikeri joka vei mun sydämeni aivan täysin. En rupea paljastamaan elokuvan juonta sen enempää. Mutta sanottakoon että tarina oli mielestäni hiukan tylsä ja uskontoa oli aivan liian paljon esillä, onneksi tämä tiikeri pelasti koko elokuvan! <3

Tiikerit nyt on muutenkin niin upeita ja kauniita eläimiä, ja tietenkin ne perimänsä mukaisesti käyttäytyvät hyvin paljon kuin pienemmätkin lajitoverinsa, kotikissat. Se siinä varmasti suurelta osin vetoaa muhun, koska olen muutenkin niin henkeen ja vereen kissaihminen. Budapestissahan, josta pari alempaa kuvaakin on, mä viimeksi viime kesänä näin näitä ihania elukoita.

Osa teistä on varmaan nähnyt sen kuvan netissä jossa huomiotekstinä lukee: "Internet on kuin muinainen Egypti. Ihmiset kirjoittavat seinille ja palvovat kissoja." :)

Vaikka Richard Parker olikin pääasiassa animoitu otus, elokuvan tekovaiheessa on myös tiettävästi käytetty oikeita tiikereitä. Ei yhtä, vaan useita, joten aivan kaikkea ei oltu luotu animaatiostudioissa. Silti suurelta osin liikkeet, ilmeet ja muutenkin käytös oli kuitenkin tehty keinotekoisesti. Siitä huolimatta otus oli niin sympaattinen ja aivan tyypillisen kissamaisen suloinen, että olisin halunnut itsekin silittää sitä. Jokainen joka joskus on pitänyt kissaa sylissään, varmasti kokee samalla tavalla.

Visuaalisesti elokuva tarjosi muutenkin melkoista ilotulitusta, ja 3D toimi ihan kiitettävästi. Ei mitenkään erityisen mukaantempaavasti, mutta juuri sillä tavalla, että se lisäsi kuvan realismia. Ja kyllähän mä jopa yhdesti onnistuin tuon kolmiulotteisuuden ansiosta säikähtämäänkin :)

Jos tiikerit ja värikkäät tehosteet kiinnostavat eikä uskonnoista jauhaminen ärsytä, kannattaa tämä katsoa ihan mielenkiinnosta. Tosin ihan varmasti tämän ilmestymistä DVD:lle tai Blu-Raylle voi odottaa. Yllä oleva elokuvajuliste on Pomidorovichin käsialaa, ja latasin sen tuolta GoodFon.comista.

Ennen leffaa käytiin syömässä Rubyssä. Pitihän tuo kaksi pääruokaa yhden hinnalla tarjous vielä hyödyntää toistamiseen. Etenkin, koska edellinen kerta oli hieman pettymys.

Päätin jo silloin tulla vielä tammikuun aikana syömään nuo useasti kehumani fish 'n' chipsit, ja pitää kyllä todeta että taso ei ole laskenut tuon annoksen kohdalla sitten pätkääkään! Päälle vielä omenaviinietikkaa ja sitruunamehua ja taivas aukeaa :) Ja sitten se Hobgoblin... ei nimi paikkaa pahenna jos ei paikka nimeä. Onhan tuo aivan silkkaa rubiininpunaista nektaria olueksi.Käykääpä syömässä edullisesti Rubyssä, kun tässä on vielä viikon verran tarjousaikaakin jäljellä. Itse voisin harkita käydä nauttimassa palkkapäivän kunniaksi viikonloppuna pari Hobgoblinia lisää... Lauantaillekin on jo liput varattu Vuonna '85 -elokuvan näytökseen. Tietenkin parasta on luottoystävien jälleennäkeminen, seura ja intialainen ruoka.

"I suppose in the end, the whole of life becomes an act of letting go, but what always hurts the most is not taking a moment to say goodbye." -Pi Patel

7 kommenttia:

 1. Piin elämä oli mun mielestä aivan lumoava elokuva, ja hämmentävää kyllä se eri uskontojen pohtiminen ei häirinnyt tälläistä pesunkestävää ateistia... Saku tosin mainitsi tuosta samaan tyyliin kuin sinä, että vähemmän jargonia uskosta. Mua häiritsi eniten se, että intialaiset puhuivat englantia intiamurteella, Intiassa :D

  Olisin halunnut rutistaa Richard Parkeria joka hetki, kynsineen hampaineen... niin ihana! Ja sillä oli Nöpön ilmeet heehee :D

  Me käytiin eilen katomassa Tarantinon Django, suosittelen, taattua Tarantinoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Sekin kyllä vähän häiritsi mua. Mulle tulee vaan Apu Nahasapeemapetilon mieleen :D

   Django oli kyllä mieletön, kirjotinkin siitä pari postausta viime viikolla.

   http://indiemode.blogspot.fi/2013/01/villiakin-villimpi-lansi.html
   http://indiemode.blogspot.fi/2013/01/elokuvia-ja-erikoiskahvia.html

   Mä oon miettinyt et pitäisköhän mun mennä katsomaan se vielä uudestaan kun en malttais odottaa DVD-julkaisua ja tykkäsin niin :P Eilen luuppailtiin duunissa soundtrackiakin.

   Poista
  2. Ja siis todella, Nöpön naamat on just niin vihasen näkösiä joskus :D

   Poista
  3. no jumalauta, sullahan ne kehutekstit olikin, mä muistin hämärästi että joku tota Djangoa oli jo hehkuttanut :)

   Poista
  4. Hahaha xD Tähän tekis mieli vastata että "saa käyttää, mut ei oo pakko hei", mut sä et tätä tiedä, joten ei toimi oikein ;)

   Poista
 2. Tuon elokuvan mäkin haluisin nähdä. Ja luin että "palkkapäivän kunniaksi viikonloppuna pari Hemoglobiinia lisää... " :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niistäkään välttämättä haittaa olis ;)

   Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.