perjantai 11. tammikuuta 2013

Tulin, söin, voitin

Olipa hilkulla että olisin siirtänyt talvilomaani aiemmaksi ja lähtenyt uudelleen Budapestiin helmikuussa. Ryanair tarjosi vielä keskiviikkona lentoja reilulla 50 eurolla edestakaisin sinne, ja aloin heti suunnitella.

Yön kuitenkin nukuttuani ja hintojen hieman noustua, jos nyt ei kovin paljon, ajattelin pitäytyä alkuperäisessä haaveessa lähteä jonnekin vasta myöhemmin talvella tai keväällä, jolloin Euroopassa tai Välimerellä on oikeasti lämmintä. Helmikuu olis tullut muutenkin ehkä liian nopeasti. Pitänee seurata äkkilähtöjä sitten maaliskuussa, sillä noin edullisia lentoja ei tosiaan oman talvilomani ajalle ole löytynyt.Eilen tuli käytyä vetämässä kuukauden ensimmäinen satsi viime viikollakin mainostamaani Ruby & Fellasin tarjoushintaista safkaa. Kaveri kysäisi mua mukaan ja lähdin liikenteeseen aika ex-tempore. Vaihtoehtona tosin oli myös Jack The Rooster, sillä sielläkin on tämän kuun ajan joka torstai kaksi samanlaista pääruokaa yhden hinnalla. Päädyttiin kuitenkin Rubyyn, koska olin puhunut siitä jo aiemmin. Ja vaikka nälkä ei ollut, otin listalta kaikkein tuhdeimman annoksen, eli 300 grammaisen paneroidun porsaan ulkofileen jallu-pekonikastikkeella, sipulirenkailla ja tikkuperunoilla.Huh huh mitä mättöä, aivan järkyttävä määrä ruokaa ja ei siitä kyllä kovin hyvä olo tullutkaan. Kaikki tuli kuitenkin syötyä :) Muuten pitää kyllä tällä kertaa vähän kritisoida, annos oli nimittäin tylsä. Jos olisin siitä maksanut listahinnan yli 20 euroa, olisi voinut harmittaa. Puoleen hintaan se oli kuitenkin varsin kohtuullinen sijoitus. Myös tuollainen määrä ruokaa ilman minkäänlaisia tuoreita kasviksia oli aika jäätävä mättö, puolessa välissä salaattia tai edes tomaattia tai kurkkua alkoi oikein kaivata.

Kaikesta tästä tulin siihen lopputulokseen, että Rubyssä kannattaa ehdottomasti pitäytyä burgereissa, leivissä ja tosiaan jo aiemmin useasti kehumissani fish 'n' chipseissä. Pitää itsekin käydä vielä korjaamassa tämä pieni virhevalinta myöhemmin tässä kuussa.Paikan päällä kannattaa liittyä kanta-asiakkaaksi ja napata matkaan neliapila. Sillä saa myös usein hyviä etuja, kuten alennuksia hanatuotteista. Etenkin hanaoluiden kirjo on kiitettävän monipuolinen, ja saahan tuolta loistavaa 'Hobgoblinia' jota kehuin jo aiemmin viime syksynä.Vielä kun tän työpäivän puristaa, niin on pitkästä aikaa kokonainen vapaa viikonloppu ja tänään tulee taas Voice of Finland! Tääkin viikonloppu tosin taitaa mennä aika pitkälle ihan vaan kotona hengatessa ja rauhoittumassa. Kaikkien viimeaikaisten hektisyyksien takia tuntuu vain tosi hyvältä ottaa hiukan rauhallisemmin ja ladata akkuja ainakin nyt vähän aikaa. Huomenna tosin olisi kyllä Yo-talolla BigPop, mutta en ole mitenkään isommin miettinyt tanssimaan lähtemistä ainakaan vielä.

Tässä vielä pari biisiä viime vuodelta, joita en ainakaan muista laittaneeni tänne (ilmeisesti en, koska Delilahiltakin olen vain postannut tuon 'Go':n). Molemmat tulivat eilen vastaan Spotifyn soittolistalta töissä, enkä enää edes muistanut miten ihania biisejä ne olivatkaan.
2 kommenttia:

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.