maanantai 14. tammikuuta 2013

Kuvia lapsuudesta

Perjantai-ilta meni tosiaan vanhoja valokuvia skannaillessa, ja ajan puutteen vuoksi aika paljon joutui jo nyt kuvista karsimaan. Ajattelin kyllä mennä jatkamaan projektia jossain vaiheessa, eikä mun tarkoituskaan ole näitä kaikkia julkisesti jakaa. Jo nyt jouduin karsimaan näistä aika paljon.

Tässä kuitenkin pieni prosentti niille, joita tirkistely kiinnostaa. Itselleni nimenomaan noiden vauvakuvien värit ja suttuisuus ovat kiinnostavampia kuin itse kuvien sisältö :P

Siinäpä meikäläisen syntymämitat. Alempi on kuulemma ensimmäinen kuva musta kotona, eli sairaalasta on juuri päästy. Tälläisiä makuupusseja on kaikilla mun ikäluokan tyypeillä. Kyseessä on äitiyspakkauskamaa. Mulla on vieläkin tallessa sellainen kirkkaan oranssi aurinkoviltti tuosta setistä.Tuttu ja mieluinen paikka oli keskustassa mummun ja papan luona, jossa tuli vietettyä ihan lapsuudesta varmaankin paljon enemmän aikaa kuin kotona.

YMCA ja sitä rataa. Muuvsit hallussa jo vuonna miekkä ja kypärä. Hienoa kuosia vaatteissa jälleen, kelpais edelleen ja sitäpaitsi potkupuvuthan ovat muotia taas :P

Vaikka synnyin Tampereen keskussairaalassa, asuttiin mun elämän ekat vuodet Kangasalla, josta nääkin kuvat on otettu. Olin kolmevuotias kun muutettiin Tampereelle.

Sitten hypätään jo muutama vuosi suosiolla eteenpäin. Taitaa jossain albumissa olla lisää kuvia välivuosilta, mutta niitä ei tähän hätään löytynyt. Nää on vuodelta '84.

Tampereella asuttiin ensimmäisen vuodet Rauhaniemessä ja Tammelassa. Sorsapuistossa oli silloin pienehkö maauimala ja lasten liikennepuisto katuineen ja polkuautoineen siinä, missä nykyään on Tampere-talo ja sen viereinen nurmialue. Viimeiset kuvat sieltä ja Legolandista vuodelta '85.

2 kommenttia:

  1. Selkeesti ollaan samanikäisiä, on niin tutunnäköstä kamaa kuvissa! :) Kasari <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noista ekoista vuosista kun ei hirveesti oo muistikuvia niin ei oo kauheesti tullu kiinnitettyä huomioo. Kyllähän noista -84 kuvista jo muistaakin :)

      Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.