perjantai 1. helmikuuta 2013

Perjantain piristykset

Mun työpäivä oli vähän vajaa, kuten tietysti aina ;) mutta siis viikonloppu alkoi tänään vähän aiemmin. Mulla kun oli pari tuntia sisässä ja töissä pitkästä aikaa mukavan leppoisaa, ajattelin käyttää ne tänään pois ja lähteä viikonlopun viettoon ja hoitamaan asioita jo aiemmin. Pääsee taas kauppahalliinkin jo hyvissä ajoin, Juustosoppi mielessäin... :P~

Ajattelin vaihteeks postailla vähän uutta ja tuoreeltaan fiilistelemääni musiikkia viikonloppua varten. Bye Bye Bicyclen levy on soinut viime päivinä Huskyn ohella nyt loopilla eniten, joten välillä voi olla ihan hyvä kuunnella jotain muutakin :) Eilen kävin taas skannailemassa vähän lisää vanhoja valokuvia ja niitäkin varmaan jossain vaiheessa tippuu enemmän nähtäville. Pientä nostalgiafiilistä oli havaittavissa kyllä.Yksi näistä "päivän" bändeistä on uusiseelantilainen The Ruby Suns, jolta on juuri tullut uusi albumi 'Christopher'. YouTubesta ei kaikkia parhaita biisejä löydy (esim. 'Dramatikk', 'Starlight', 'Jump In' ja 'Heart Attack'), joten Spotify on hyve. Tutustuin bändiin ensi kertaa kaverini kautta reilu pari vuotta sitten ja toissasyksynä kävin Klubilla Monsters of Popissa tsekkaamassa keikankin. Edellinen levy 'Fight Softly' tuli jo poistettua Levykauppa Äxän alennusmyynneistä viime vuonna ja nyt tämän uuden albumin myötä taso on noussut sen verran kovaksi että se pääsee ehdottomasti mulla vakiosoittoon!

Lisäksi ruotsalaisen Elliphantin mahtavan ihastuttava 'Down On Life' tuo samaan aikaan mieleen niin Robynin kuin M.I.A.:nkin. Aivan loistava tanssiraita, jota tulen toivomaan tulevaisuudessa deejiiltäkin. Muutoin 'Elliphant EP' jätti kuitenkin hieman kylmäksi.

Anyway, mukavat viikonloput!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.