tiistai 31. tammikuuta 2012

Ravintolapäivä tulee taas

Lauantaina se on, Ravintolapäivä. Henkilökohtaisesti kyllä tän hetken säätila rajoittaa kaikkea ylimääräistä ulkona liikkumista, ja pahalta vaikuttaa lauantain aktiviteetteihin osallistuminen ainakin tämän hetken sääennusteen mukaan.En kovin usein valita säästä, mutta kylmyys on ehdottomasti yksi ikävimpiä oloja. Lisäksi kerrospukeutuminen ei vain yleensä näytä hyvältä, tulee Michelin-ukko efekti. Tälläiset pakkaset jotka tietysti suomalaiseen talveen kuuluvat, haluaisi vain ohittaa nopeasti. Nyt kuitenkin vaikuttaa että ainakin ensi viikkoon joutuu kestämään.

Tänä Ravintolapäivänä Tampereen tarjonnassa näyttää oleva yllättävän useita venäläisen keittiön suuntaan olevia pop-up ravintoloita, sopii tietysti näihin lähes Siperiaa vastaaviin lämpötiloihinkin.

Ainakin Puškinin katseen alla sekä Eesti Köök Tullin suunnalla tarjoavat venäläistä ruokaa. Seljanka tai borssikeitto tosin varmasti miellyttävät pakkasesta kärsivää sielua ja ruumista. Mikäli sisätiloista ulos liikun, tulen todennäköisesti suuntaamaan itse Kehräsaareen ja vanhan tuttuni Chef Santerin 931:ssä isännöimään Juustopäivään.

Aika harmillisesti useampikin ravintola tarjoilee tällä kertaa taivasalla palveluitaan ja veikkaan että suosio näissä paikoissa ei tule olemaan kovin kummoinen, mikäli elohopea siellä alle kahdessakymmenessä pakkasasteessa roikkuu.Hain tänään postista viimeisimmän Topmanin tilaukseni, pipo oli ikään kuin ekstraa, mutta farkut ovat ne joita olen jo kuukausikaupalla himoinnut. Matalalla haaralla varustetut kieroon ommellut ja resorilla varustetut kulutusfarkut. Katsotaan nyt miten ne kestävät, nämä ovat jo laatuaan toiset Topmanin vastaavat, sillä ensimmäiset repesivät itsestään ensimmäisessä konepesussa. Paita on monta vuotta vanha Jack & Jonesin perus t-paita.

Onko muuten olemassa suurempia pesupusseja kuin mitä esimerkiksi rintaliiveille on tarkoitettu?

2 kommenttia:

  1. Meinasin heti sanoo että makeet farkut ja kappas ne olikin jotkut uudet :)

    VastaaPoista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.