sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Shoppailusunnuntai

Ulkona paisteli välillä tänään aurinkokin, ja vaikka ilma oli siitä huolimatta tuskaisen kylmä, lähdettiin jo päivällä kaupungille shoppailemaan ja kahvittelemaan.

Branderin leivonnaiset ovat ylivoimaisesti parhaasta päästä Tampereen seudun konditoriatuotteista, vain Makutuote pärjää vertailussa. Kahvilaksi piti valita siitäkin syystä Brander, että Citydeal-lahjakorttini oli menossa vanhaksi.Itse otin kahvin ja Sacher-leivoksen, Hanna otti kaakaon ja perunaleivoksen. Jouduin kyllä auttamaan perunaleivoksen kanssa ;) Saimme todella ystävällistä palvelua vaikka kyseessä oli lahjakortin käyttö, ja sain vielä santsikupinkin samaan hintaan. Samaan aikaan jonossa takanamme ollut perhe oli tullut myös käyttämään omaa lahjakorttiaan.

Kahvilasta kävelimme Koskikeskukseen. Uskon että paikasta tulee ihan hieno kun remontti aikanaan valmistuu, mutta millään muotoa sen nykytilaa ei voi viihtyisänä pitää. Siksikin on vähemmän tullut siellä viimeiseen vuoteen shoppailtua. Kiertelimme useita kauppoja ja sovitin Carlingsissa mm. Natan blogissa minua ihastuttanutta Leviksen 508 mallia, mutta säikähdin miten mauttomalta ne päälläni näyttivät.

Itselleni en sitten mitään löytänytkään mutta Hannalle ostin todella upeat korkkarit Spiritstoresta. Sopivat todella hienosti joululahjaksi ostamani seepramekon kanssa, kevättä odotellessa. Katselin kyllä myös hieman 510 mallin perään, mutta koska viimeisin Topmanin tilaukseni josta en ole tainnut muistaa edes mainita täällä, sisältäen yhdet uudet farkut, on taas tulossa alkuviikosta, maltoin mieleni.

Kämpillä tein makaronilaatikkoa, katseltiin Frendejä, sekä hienon Queen-dokumentin kakkososa joka jäi aiemmin odottamaan. Yksi hienoimpia biisejä bändiltä on ehdottomasti Innuendo, ja paria poikkeusta lukuunottamatta itselleni on aina toiminut parhaiten 1980-luvun puolivälin jälkeinen matsku. Upea rokkibändi, ja Freddie Mercuryä lahjakkaampaa rocklaulajaa ei ole toista tullut ja tuskin koskaan tuleekaan. Tämä dokumentti toi nuoruuden mieleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.