keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Hipsterin uudet vaatteet

Ei, en koe olevani hipsteri, vaan otsikko on ironinen viittaus White Trash Diseasen Natan postaukseen jossa hän tänään vinkkasi että UFF:issa on alkanut jälleen Tasarahapäivät. Tasarahapäivillähän siis kaikki tuotteet maksavat tiettynä päivänä maksimissaan tietyn summan, tänään kuusi euroa.

Olin muutenkin menossa käymään Hervannassa porukoilla, joten päätin katsastaa siellä UFF:in tarjonnan, ja voi että mitä löysinkään. Kaiken lisäksi mahdollisuus oli ostaa 20 euron könttäsummalla yhteensä neljä vaatetta, jolloin kappalehinta vielä tippui eurolla per vaate.Ennen Hervantaan lähtöä hain kuitenkin postista viimeisimmän Topmanin tilaukseni. Nämä uusimmat sammarit olivat vielä edellisiäkin paremman näköiset ja tuntuiset. Aiemmat low-crotch porkkanahousuni ovat firman Moto-merkillä varustetut samoin kuin nämä sammarit. Vaikuttaa siltä että Motolla on todella hyvän näköisiä mutta edullisia housuja, näistäkin pulitin alennuksessa vain 18 puntaa. T-paita sekä huivi olivat molemmat kahdeksan puntaa kipale. Forever21:n tilaukseni ei ehtinyt saapua ennen loppiaista, mutta onpa jotain odotettavaa ensi viikollekin ;)

UFF:ista löysin mieluisan farkkupaidan, upean värisen käsintehdyn neuleen sekä hienon metsurinpaidan joka vastaa melkeinpä takkia, niin paksu se on. Lämmintä flanellia.Olen vuoden sisään ostanut jo kolme farkkupaitaa omaksikin ihmetyksekseni, mutta minkäpä sille mahtaa kun jonkun päähän pinttymän saa. 90-luvun alkupuolella vannoin että en enää koskaan pue päälleni näitä.

1) alaspäin kapenevat farkut
2) farkkupaidat
3) flanellipaidat

Well, what do you know? Olen pettänyt itseni :)Tähän neuleeseen rakastuin oikopäätä, se oli itseasiassa ostamistani vaatteista ainoa, johon silmäni suoranaisesti kiinnitti huomion jo räkissä. Aika huikeat värit ja tietysti lämminkin vielä. Jonkun itse tekemä se on, sillä selvä kädentaidon jälki siinä on ja lisäksi niskaan on ommeltu 'Hand-made by Kati' lappu jossa on kissan kuva. Miten sopivaa mulle, kiitos Kati :)Tämän ruutupaidan valitsin hieman ex-tempore, sillä se oli ehdottomasti näyttävin kaikista tarjolla olleista flanellipaidoista, ja kuten sanoin, todella lämpöinen. Talvella on lämpimille vaatteille kuitenkin käyttöä :)

Sen sijaan tässä vaiheessa iski tenkkapoo, kun piti yrittää löytää vielä neljäs mieluinen tuote, ja oikein mitään niin hienoa vaatetta en enää löytänyt että olisin sitä pitänyt viiden saati kuuden euron arvoisena. Päädyin siis kokeilemaan nahkatakkeja, koska mikä muukaan olisi parempi sijoitus kuin mahdollisimman kallis tuote, nyt vitosella.Tämänkin takin UFF:in ovh oli naurettavat 48 euroa, jota en ikinä maksaisi käytetystä nahkatakista, mutta sopuhintaan sekin teki kauppansa. Tuollainen pitkä sileäpintainen takki ei missään nimessä ole minun tyyliäni, enkä itse asiassa vieläkään ole aivan sinut sen kanssa. Saa nähdä miten paljolle käytölle se päätyy kunhan kevät koittaa ja sopivammat ilmat, se on nimittäin todella ohut.

Kaiken kaikkiaan varsin onnistunut päivä vaatetuksellisesti, harvoin tälläisellä sijoituksella yhtä hienoja vaatteita löytää. Perjantaina onkin sitten lähtö sinne Liettuaan. Shoppailtua on nyt tullut reilusti yli tarpeiden joten lähden huomattavasti rauhallisemmin mielin, mutta tietenkin jotakin vastustamatonta löytäessäni varmasti jotakin tarttuu mahtavasta Akropoliksen kauppakeskuksesta!

2 kommenttia:

 1. Hauskaa Liettuan lomaa!
  Oon ite kerran ollut liettuassa, olin alle 10v ja jäin kaverin kaa hissiin jumiin lähes tunniksi. Hotellissa oli valtava veriläikkä lakanalla ja kun uutta pyydettiin antoivat vastahakoisesti huomauttaen, että lakana oli kyllä pesty - tahra ei vain lähtenyt pesussa. Hieno maa siis kaiken kaikkiaan, varmasi paljon muuttunut puolessatoista vuosikymmenessä ja olisi ihana mennä käymään taas.

  Nahkatakkia en itse kans käyttäisi, se on niin jäykkä materiaali ja kaiken kaikkiaan ei mun juttu, mutta voisin kuvitella sen olevan tosi hyvä sadesäällä. Ja 48e hyväntekeväisyyskirppiksellä on tosiaan ihan naurettava hinta! Kun itse lahjoitan vaatteitani hyväntekeväisyyteen oletan, että ne myydään kohtuullisin hinnoin ihmisille, joilla ei välttämättä olisi varaa muuten ostaa sellaisia vaatteita.

  VastaaPoista
 2. Kiitos!

  Uskoisin tosiaan että paikka on hieman muuttunut, lisäksi meidän hotellin pitäisi olla sitä luokkaa, Kaunasin paras (?) että veriläikkiä toivottavasti ei löydy :)

  Vähän käydään päällisin puolin katsastamassa tilanne, eihän parissa päivässä ihmeitä ehdi, ja siitäkin leijonan osa menee varmasti tuolla ostoskeskuksessa.

  Mulla muuten on kyllä ihan tavallinen lyhyt nahkatakki jo entuudestaan eikä se ole liian jäykkä, mutta tuollainen pitkä takki kyllä on. No, näkee sitten sopiiko se mihinkään kokonaisuuteen.

  VastaaPoista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.