sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Viikonloppujen parhaimmistoa

Aina välillä käy niin että yksi viikonloppu nousee ylitse muiden, tämä oli sellainen viikonloppu.

Perjantaina sain pitkästä aikaa kylään serkkuni miehensä ja tuoreen vauvansa kanssa. Asumme naapureina muutenkin ja olemme toki paljon tekemisissä, mutta viime kuukausina yhteistä aikaa on ollut vähemmän erinäisistä syistä illan viettoihin. Aiemmin meillä oli usein tapana kerääntyä laulamaan Singstaria.Viikonloppu alkoi kauppareissulla jolta haettiin juomat ja illan ruuan, valkosipulisen parmesan-savulohisalaatin ainekset. Prismasta oli ikävä kyllä timanttisämpylät loppu ja korvaavaksi leiväksi valikoitui Fazerin Real, mutta aivan hyvää sekin tähän tarkoitukseen oli. Rukiin, valkosipulin ja savulohen liitto on kuitenkin aina täydellinen.

Kämpillä sitten tein ruuan jonka jälkeen syötiin hyvin, laulettiin ja saunottiin. Ilta venähti meillä miehillä pitkälle yli puolen yön jonka jälkeen lähdin vielä tyttöystäväni viereen nukkumaan.Lauantai meni pitkään nukkuessa ja laiskotellessa, olo ei ollut mitä mairittelevin mutta silloin juuri on mukavaa kun voi vain makoilla rauhassa ja mikä sen parempi kuin jos kainalossa on oma rakas. Iltapäivällä lähdin käymään kotona ja valmistautumaan Hang The Dj!-iltaan Klubilla. Sieltä matka jatkui takaisin keskustaan tyttöystäväni luo ja edelleen Klubille ennen yhtätoista.

Ilta oli pedattu täyteen toinen toistaan loistavampia sekä uusia että vanhoja biisejä. Illan aikana kuultiin mm. useampi biisi The Curea, French Filmsiä, Azealia Banksia, Foster The Peoplea, Daft Punkia, Azari & III:a, The Drumsia joitakin nimetäkseni. Oikeastaan tälläkään kertaa ei yhtään huonoa kappaletta tullut. Klubiasuna toimi tälläinen kokonaisuus.Yöllä palattiin pitserian kautta kämpille ja tämäkin päivä meni mukavasti pitkään löhöillen ja Frendejä sekä Amazing Racea katsellen. Katsoinpa viimeisimmän jakson Voice Of Finlandiakin boksilta. Tuossa sarjassa on todella kovatasoisia laulajia ollut mukana ja sitä on ilo katsoa, toisin kuin esimerkiksi Idolsia jota en ole oikeastaan pariin vuoteen enää seurannut.

Tänään kotiin palattuani jäin seuraamaan presidentinvaalien ääntenlaskua ja ensimetrien jännityksen myötä tilanne muuttui upeasti Pekka Haaviston eduksi ja viikonloppu parani entisestään. Usko tulevaisuuteen on vahva ja toisella kierroksella päästään vielä äänestämään. Paljon työtä tarvitseekin tehdä että Sauli Niinistön johtoasema järkkyy.

Upea viikonloppu ja näillä eväillä on hieno aloittaa työviikko. Tulevalle viikollekin on jo paljon ohjelmaa suunnitteilla mutta niistä kirjoittelen sitten myöhemmin. Näen kuitenkin mm. kaveriani jota en ole pariin kuukauteen nähnyt ja kaipaan kovasti juttelua hänen kanssaan!

2 kommenttia:

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.