torstai 19. tammikuuta 2012

Lettukestit

Olipas taas sangen onnistuneet lettukestit. Pitää kyllä silti myöntää että jollain perverssillä tavalla taidan sittenkin pitää nykyään enemmän pikkuletuista (kuten viime kerralla) kuin isoista räiskäleistä. Ovat jotenkin rapeampia.Olin siis töitten jälkeen kaverin luona katsomassa kuinka hauvavauva oli kasvanut jo isoksi tytöksi, vaihtamassa kuulumisia, mässäilemässä, fiilistelemässä, kuuntelemassa helvetin hyvää musiikkia ja pelaamassa tietenkin... Yatzyä. Voitin muuten molemmat erät ;)

Luotan lähes saumattomasti kaverini musiikkimakuun ja toivonkin että hän soittaisi yleensä itselleni harvinaisempia artisteja. Tänään soi Autoluxin 'Transit Transit', Cocteau Twinsin 'Treasure' sekä Chairliftin 'Does You Inspire You'. Loistavaa musaa jokainen. Autolux oli näistä minulle täysin uusi tuttavuus.Erittäin mieluista sellaista, juuri sopivaa fiilistelyyn ja kuunteluun. Cocteau Twins toki oli jo nuoruudestani tuttu, mutta en koskaan paria MTV:llä soinutta hittikappaletta lukuunottamatta päässyt tähän bändiin sisään aiemmin. Chairliftiinkin samainen kaverini vasta tutustutti minut vasta uudemman Amanaemonesian kautta. Tulevaa levyä odotan kyllä itsekin kovasti.

Tässä vielä ensimmäiseltä levyltä ylivoimainen kappale, 'Territory'.Huomenna alkaa taas viikonloppu. Tarkoitus olisi että serkkuni, hänen miehensä ja tuore vauvansa tulisivat viettämään iltaa. Syödään ja juodaan hyvin pelaillen ihan kotioloissa pelejä, toivottavasti myös Singstaria pitkästä aikaa. Lauantaina onkin sitten jo odotettu HTDJ!

2 kommenttia:

 1. Hei tosi kiva fleda sulla nykyisin. Toi väri pukee sua erittäin hyvin!

  -Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiusten värihän on nyt kyllä melkein ihan ikioma, ei siihen hirveästi tummempaa laitettu.

   Tietysti maantienharmaaseen nähden vähän ruskeampi, mutta halusin mahdollisimman luonnollisen sävyn.

   Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.