perjantai 13. tammikuuta 2012

Perrrjantai

Tulihan se sieltä, perjantai. Vaikka onkin kolmastoista päivä :) Tietysti on vielä yksi työpäivä edessä mutta reilun kahdeksan tunnin päästä... jea beibi!

Tosiaan aika hiljainen viikko ollu vapaa-ajan osalta, töissä on kyllä kiirettä ollut, ja on. Nyt on sitten se Tukholman matka varattuna helmikuulle ja kansalaisvelvollisuuskin suoritettu. Pekka sai ääneni, toivottavasti pääsisi toiselle kierrokselle niin tulisi hyvä mieli vaikka ei presidentiksi pääsisikään. Onhan se fakta että Niinistölle on vaikea pistää kampoihin joka tapauksessa.Käytiin sitten eilen myös taas syömässä siipiä Dugout barissa. Tällä kertaa testissä olivat siivet miedolla kastikkeella ja siinä tasapaino oli paljon paremmin kohdillaan kuin Hookissa, olkoonkin että margariini alkoi jäähtyä ällöttäväksi möykyksi astian pohjalle. Harmi että kastikkeiden tulisuusasteikko on täällä niin erilainen kuin mihin on tottunut. Maku oli kuitenkin jälleen todella loistava ja on sääli myöntää että taitavat nämä kyllä Tampereen parhaita siipiä olla. Turha silti kuvitella että hylkään rakasta kantapaikkaani täysin :)T-paita: Star Wars, Reserved
Neuletakki: Men21, Forever21
Housut: H&M

Viikonloppu tulee olemaan suhteellisen rauhallinen, mikä on pelkästään hyvä juttu koska niin monta viikkoa on tullut oltuakin menossa (viimeksi jouluna oltiin koko ajan kotona). Tänään tosin täytyy piipahtaa tyttöystäväni kaverin häävastaanotolla (baarissa) ja huomenna lyhykäisesti myös käydä "yksillä" mutta muuten aiotaan majoittua sisätiloihin koko viikonlopuksi! Päivän asussa on Forever21:lta tilaamani uusi neuletakki sekä Liettuasta ostamani päheä Star Wars t-paita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.