torstai 26. tammikuuta 2012

Ysäriä ja krebailua

HUOM! Tämä on kaukana vaihtoehtotyylistä. Tai sitten tämä on jo niin överiä että kippaa ylitse takaisin. Huomenna on nimittäin irvokasta meininkiä luvassa. Captain Jack saapuu Tampereen Ilonaan :D



En ole koskaan ollut yökerhoissa viihtyvää tyyppiä. Itse asiassa syy miksi en käy missään Tampereen vastaavissa paikoissa on se että kammoan tuota ruotsinlaivaefektiä maissa. Kumma kyllä, pidän laivoilla matkustamisesta kuitenkin :) Ilonassakaan en siis ole vielä koskaan käynyt. En myöskään koskaan erityisemmin pitänyt tästä musiikkityylistä 90-luvulla muutamaa artistia lukuunottamatta (joihin Captain Jack ei kuulunut), mutta nyt senkin päälle on ehtinyt jo laskeutua nostalgian pöly.

Nyt siihen tarjotaan kuitenkin hyvä mahdollisuus sillä päätettiin kaveriporukalla vetää teema överiksi, pukeutua ysäripainotteisesti ja etkoilla ysärityyliin. En löytänyt tiistaina UFF:ista mitään ysärikampetta niin järkevään hintaan että olisin viitsinyt ostaa mitään törkeää (kuten löytämäni metsänvihreän mokkaliivin tai beigen poolopaidan) vain yhtä iltaa varten. Kaapista löytyy onneksi jonkin verran ihan entuudestaan sopivia vaatteita, vaaleat farkut, farkku- tai flanellipaidathan ovat kuin suoraan 90-luvulta revityt.



Jotta teema olisi täydellinen, etkoillaan jo alkuillasta keskustassa kaverin kämpillä. Iltaan kuuluu vastaavan eurodiscon soittoa ja ysärijuomia. Gin Lemon, jota en ole todennäköisesti ainakaan 18 vuoteen juonut, näkyi olevan edelleen Alkon valikoimissa. Sekaan vain Spritea. Lisäksi tarkoitus vielä ostaa joko Marlin helmeilevää omenaviiniä tai lonkeroa. Krapula kai se lauantaina on, mutta en vielä tiedä kumpi on pahempi, fyysinen vai moraalinen :)

Joka tapauksessa, huomenna KREBATAAN. Hey ho Captain Jack! \o/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.