maanantai 16. tammikuuta 2012

Denim denial

Oli pakko julkaista täälläkin tämän päivän naurut saanut kirjoitus Aamulehden lukijanpalstalta. Skannasin jutun, sillä tätä ei nettiversiosta löydy.

Tekstistä paistaa selvästi läpi että kirjoittaja on vanhempi naishenkilö, ja hän paheksuu syvästi nuorisomuotia. Lähinnä sitä millaisen kuvan farkkuihin pukeutuva valkokaulustyöläinen itsestään antaa.Kirjoittaja tuskin tätä blogia lukee, mutta terveisinä hänelle suosittelisin ottamaan jatkossa hieman rennommin, elleivät sitten farmarihousut purista väärästä paikkaa. Siitä tosin tuskin on pelkoa :)

6 kommenttia:

 1. Kauheen rankkaa joidenkin elämä!

  VastaaPoista
 2. Kyllä, mitenköhän tuokin pärjää kun joka paikassa tulee vastaan farkkuja. Sydän pamppaillen joutuu varmasti kadulla kulkemaan :)

  VastaaPoista
 3. mäki oon asiakaspalveluammatissa, taidanki huomenna laittaa päälleni puvun :D

  VastaaPoista
 4. hei joonas, pikkupyyntö btw. olisko iha mahdotonta pienentää kuvat blogin ulkoasun levyisiksi, nyt aika tahmeaa menoa täällä päässä. ei oikei selain tai kone tai netti tykkää.

  niin ja olisko myös mahdollista saada sanavahvistus pois kommentoinnista? raskasta!

  VastaaPoista
 5. Kiitti palautteesta! Onko ongelma mobiilissa vai miten? Mulla näkyy itsellä nimittäin kaikilla koneilla millä tätä olen kirjoittanut ja testannut (4 kpl) kuvat marginaalien sisällä. Mobiililla en ole kokeillut (iPadia lukuunottamatta, mutta sitä ei lasketa :) )

  Kaikki kuvat on tällä hetkellä vakiona saman 480x640 tai 640x480.

  VastaaPoista
 6. Sanavahvistus ei ollut tarkoituksella päällä, oon vain sen verran nyyppä vieläkin tän blogisoftan kanssa että kaikkea ei huomaa.

  Kaikki vinkit blogin ylläpitoon otetaan ilomielin vastaan :)

  VastaaPoista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.