maanantai 2. tammikuuta 2012

2012

Vuosi vaihtui varsin rennoissa tunnelmissa, kirjoittelen myöhemmin pidemmän postauksen siihen liittyen kuvien kanssa. Paljon kivoja asioita on odotettavissa tältä vuodelta, ainakin rakkauselämään ja matkailuun liittyen. Olen löytänyt naisen jonka kanssa elämä tuntuu vihdoin viimein helpolta ja rennolta. Parasta on kuitenkin se että läheisyyttä on paljon. Minulle kun on tärkeää että tunteet näytetään ja niistä puhutaan, kosketus ja halaukset tekevät päivästä kuin päivästä paremman.

Tällä viikolla lähdetään Liettuaan viikonlopuksi ja ennen kesää olisi ainakin tarkoitus käydä vielä sekä Tukholmassa että Tallinnassa (Depeche Mode-baariin on jo kova hinku takaisin). Kesälomasuunnitelmiin ehdottomasti kuuluu ainakin matka jonnekin päin Välimerelle muun muassa, alustavasti on pohdiskeltu Sisiliaa jonne Ryanair lentää kätevästi suoraan täältä. Kesän jälkeen sitä voikin sitten alkaa odottelemaan maailman loppua ;)
Tänään soi iPodissa loistava Depeche Mode kokoelma 'The Singles 86-98' eikä huolista ole häivääkään. Näillä ajatuksilla uuteen, parempaan vuoteen kahden hienon DM-kappaleen sanoin.

We're flying high, we're watching the world pass us by. Never want to come down, never want to put my feet back down on the ground.

All I ever wanted, all I ever needed, is here in my arms. Words are very unnecessary, they can only do harm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.