tiistai 24. tammikuuta 2012

Päivän levy

Chairfliftin uutukainen 'Something' ilmestyi tänään. En itsekään ole ehtinyt koko levyä edes kuunnella vielä ajatuksella, tunnustelin biisejä vain pikakuuntelulla YouTubesta aiemmin, enkä ehdi nytkään.

Pikaisesti kuunneltuani vaikuttaa että aivan yhtä vahva kokonaisuus se ei silti ole kuin debyyttilevy, mutta todella vahvoja kohtia sieltä kyllä löytyy. Aiemmin hehkuttamani Amanaemonesian kylkeen kiilasi välittömästi 'Wrong Opinion'. Tässä maistiaisiksi tuo biisi Spotifyttömillekin :)Uskon että lisää hienouksia löytyy kun ehdin istua kunnolla levyä kuuntelemaan. Nyt pitää lähteä kaupungille tapaamaan luottoystävääni jota en ole taas päässyt näkemään yli kahteen kuukauteen. Tarkoitus olisi käydä pyörähtämässä UFF:issa katsomassa jos löytäisin mitään "lisäväriä" perjantaisia ysäribileitä varten.

Pääasiassa tarkoitus on mennä, minnekäs muuallekaan kuin Café Europaan ;) Olin siellä kyllä eilenkin ja sain toiselta kaverilta myöhästyneenä joululahjana Fingerporin Heräämisoppaan. Se kai on käynyt ilmi että olen suuri Fingerporin ystävä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.