maanantai 2. tammikuuta 2012

Feliz año nuevo!

Kuten tuli kerrottua, meidän uuden vuoden juhlinta tiivistyi Meksiko-teemaan lauantaina. Ruuat olivat niin lähellä Meksikoa, tai ainakin Teksasia kuin vain ruokakaupan setä (tai setä voi olla tätikin) mahdollistaa täällä päin maailmaa, siispä tortilloja ja nachoja jos jonkinlaisia. Samoin juomiksi valikoituivat vain autenttisimmat, eli tietenkin Scorpion tequilaa jota suitsutin jo aiemmin sekä Corona ja Sol -merkillä varustetut meksikolaisoluet.Vietettiin iltaa keskustassa tyttöystävän kämpillä tuttavapariskunnan kanssa ilman tarkoitustakaan lähteä kaupunkiin juhlimaan, sillä kokemus kertoo että meininki on jopa omaan makuun aivan älyvapaata tälläisinä juhlapäivinä. Tiedän, olen vanha :) Iltaan kuului syömisen ja juomisen ohella tietenkin aivan meksikolaisittainkin katu-uskottavaa musiikkia kuten esimerkiksi 'Once Upon A Time In Mexico' soundtrack ja loistavat levyt Mariachi El Bronxilta, check this and this shit out!

Ja tässä maistiaisia jälleen Spotifyttömillekin:

Trivial Pursuit oli kiva idea alkuun, mutta kun peli kesti pikapelimoodissakin neljättä tuntia, mielenkiinto alkoi hiipua ja lopulta peli jäikin kesken. Olimme siis täystunareita kysymysten kanssa, vaikka melkein voittaja saatiinkin. Toki vuoden vaihtuessa kävimme juomassa myös skumppaa ulkona ja päästämässä pienet paukut ilmoille, mutta vaikka skumppa ei ollutkaan meksikolaista, siinä vaiheessa teknisesti oli jo uuden vuoden päivä eikä se haitannut ;)

Kaiken kaikkiaan aivan loistava uusi vuosi, varmasti yksi parhaimpia ikinä. En ole tainnut aiemmin kertoa että edelleen pidän eniten koti-illoista ja bileistä, kuten jo teini-ikäisenäkin. Siltäkään osin en ole kasvanut vielä täysmittaiseksi. Vaihtaisin baari-illan kotona hengailuun hyvällä porukalla minä tahansa viikonpäivänä.

Huomenna olisi tarkoitus mennä koemaistamaan kaverin kanssa uudehko japanilaispaikka Watami Sushi. Saapa nähdä mitä tuleman pitää, arvostelut eivät ole olleet kovin mairittelevia, mutta Citydeal tarjoaa jälleen hyvän mahdollisuuden koestaa tämäkin paikka. Myös perjantai on jo tulossa vauhdilla ja suunnittelen jo nyt paljonko rahaa tarvitsen Liettuan matkaa varten. Mukavaa päästä hieman näistä ympyröistä muuallekin, ja ennen kaikkea shoppailemaan edullisesti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.