tiistai 17. tammikuuta 2012

Teknistä palautetta kaivataan

Olen joskus aiemminkin toivonut, että saisin palautetta blogistani, mikäli jokin ei miellytä silmää. No, joko mitään negatiivista sen suhteen ei ole tullut tai sitten kukaan ei ole uskaltanut avata sanaista arkkuaan aiemmin.

Itse olen tätä blogia ja sen ulkoasua testannut yhteensä kolmella eri pöytäkoneella erilaisin speksein ja eri selaimilla (IE, Firefox, Chrome ja iPadilla Safari) havaitsematta ongelmia. Blogi näyttää kuta kuinkin siltä kuin itse haluan, vaikka ei olekaan visuaalisesti huikea. Kuvat kuitenkin pysyvät reunojen sisäpuolella.

Nyt kuitenkin uusimman palautteen mukaan ilmeisesti kuvat blogissa eivät sovi jollakin kokoonpanolla ulkoasun leveyteen. Ovatko muut havainneet tälläistä? Itse en myöskään omista liikkuvaa laajakaistaa, eikä puhelimessani ole nettiä että voisin blogia testata mobiililaitteella (muulla kuin jo edellä mainitulla iPadilla). Tästäkin kaipailisin palautetta.

Korjaan ongelmia mielelläni sitä mukaa kun pystyn, mutta vikoja on vaikea korjata ellei niitä itse näe. Kiitän jo etukäteen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.