lauantai 26. marraskuuta 2011

Lahjapohdintaa

Viikonloppu alkoi reippaasti. Eilen töitten jälkeen kävin hiukan shoppailemassa Ikeassa joitakin joululahjoja kavereille, sekä myös lahjan eräälle tuttavalla kenen tupaantuliaisiin olen menossa tänään hieman suuremman köörin kanssa. Kovin paljoa en joululahjoja osta, kuten mainitsin, mutta muutamalle kaverille kuitenkin.

Ikean jälkeen lähdin Alkon kautta kaverille istumaan iltaa ja juomaan tequilaa. Villi meno kerrassaan :) Kuunneltiin suomiräppiä ja parannettiin maailmaa. Tahto muutaa lähemmäs ydinkeskustaa on kyllä todella vahva. Asun tällä hetkellä parin kilometrin päässä, mutta olen jo vuosia halunnut asua aivan keskustassa, siellä vain viihtyy. Tuli sitä vielä käytyä kääntymässä Bar K:ssa hetken ennen nukkumaan menoa.

Mitä alkoholiin tulee, kaikista Alkoista ei ikävä kyllä saa Scorpion merkkistä tequilaa. Jos sitä kuitenkin eteesi ilmestyy, osta ihmeessä. Tutustuin tähän merkkiin vasta tänä syksynä itse enkä ollut huonojen kokemusten vuoksi juonut tequilaa sitten 90-luvun. Tämä tosin ei potkaise lainkaan ikävästi eikä siitä tule seuraavanakaan päivänä merkittävän huono olo. Myös hinta on merkittävästi edullisempi kuin pahemman makuisen Sierran. Älkää tosin lähtekö ristiretkelle mikäli elimistönne toimii eri tavalla kuin minun :)

Mitä omiin lahjatoiveisiini kuuluu, bongasin tänään postissa tulleesta Arabian esitteestä hienot Pino kynttilänjalat. En ollut näihin törmännyt aiemmin enkä ole kruunukynttilöiden suosija muutenkaan. Poltan lähinnä lämpökynttilöitä ja joskus pöytäkynttilöitä. Nyt kuitenkin alkoi kuumottaa näiden hankkiminen, erityisesti oranssi ja ruskea houkuttelevat 70-lukulaisesta värityksestään johtuen. Mutta niitä pitäisi olla kumpiakin sitten tietenkin parillinen lukumäärä.

Kovin välttämättömiähän nuo eivät ole, kuten eivät myöskään aina ostoslistalla olevat Iittalan Essence valko-, puna- ja kuohuviinilasit. Tällä hetkellä omistan vain valkoviinilaseja kaksi kappaletta, haluaisin silti niitäkin lisää.

Sen sijaan itselleni tärkein hankinta ja kipeästi tarpeeseen tuleva lahja olisi uusi setti Hackmanin Savonia haarukoita ja veitsiä. Kaikkia muita sarjan aterimia kun minulla on tarpeeksi, mutta jostain syystä nämä ovat aina likaisena :) Kovin moni näitä ei arvosta, koska ne ovat juurikin niitä joita kaikilla on ollut kotona asuessaan tai tuovat mieleen koulut tai sairaalat. Itselle kuitenkin muotokieli ja käytännöllisyys syödessä ovat ulkonäköä merkittävämpiä asioita, eikä tuo ulkonäkö ainakaan itsestäni mitenkään ruma ole.

No, nyt kun eilen on suojauduttu pahaa vastaan, voi taas lähteä tupaantuliaisiin jotka lienevät kosteahkot juhlat... siellä kun tapaa kavereita ja tuttuja kauempaakin joita ei näe montaa kertaa vuodessa.

Tällä viikolla on kestosoitossa ollut muutama vanha 90-luvun tranceklassikko teknon kulta-ajoilta. Ai että miten hyviä muistoja näistä tulee, uusi ravekulttuurin historiadokumenttikin lienee olevan ulkona aivan näillä nurkilla. Hyvää viikonloppua teillekin! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.