torstai 6. helmikuuta 2014

Elämä pelkkää elokuvaa

Olipa tosiaankin hyvä, että tuli ostettua pino Finnkinon tarjoussarjalippuja ennen joulua. Silloin vähän mietin, että tuleeko niille kaikille käyttöä, mutta taisi olla turha huoli. Pelkästään nyt muutaman viikon sisään on tulossa niin monta elokuvaa, jotka täytyy ehdottomasti käydä teatterissa katsomassa, että yli puolet lipuista menee jo tässä vaiheessa. Voimassaoloaikaa on kuitenkin toukokuulle saakka.

Ensimmäisenä vuorossa oli Dallas Buyers Club, jonka kävin katsomassa jo viime sunnuntaina. Mulla ei sitä kohtaan ollut mitään hirveän suuria odotuksia, mutta se onnistuikin yllättämään positiivisesti. Eikä vain positiivisesti vaan HIV-positiivisesti (South Park läppä *ba-dum-tsih*). Matthew McConaughey näytteli yllättävän hyvin ja uskottavasti roolinsa, ja myös Leto veti varsin hauskan roolin. Hauskahan itse elokuva ei siis millään tavalla ollut, mutta erittäin sympaattinen tarina henkisestä kasvusta fyysisen rappeutumisen tiellä.Teatterissa pyörii myös toinen elokuva, jossa on McConaughey. Nimittäin Martin Scorsesen uusin ohjaus The Wolf of Wall Street, sen pääosassa tosin on Leonardo DiCaprio. Kuulin tästä jo muutama viikko sitten ensimmäistä kertaa, enkä edes olettanut sen vielä tulevan Suomeen esitykseen. Olinkin aika yllättynyt kun pari viikkoa sitten kuulin työkaverilta, että se pyörii jo. Alkoi siis tulla hiukan kiire nähdä se, mutta aika ei antanut myöten aiemmin. Koska tänään on Superpäivä, piti raivata tälle tilaa ja menen sen nyt vihdoin katsomaan.

Vaikka itseä ei pörssimeklareista, tai rikkaista jupeista kertova elokuva ajatuksena kiehdo, on tässä elokuvassa varmasti tehty monta asiaa oikein, sillä en ole kuullut siitä keneltäkään pienintäkään kritiikkiä. Jopa huima kolme tuntinenkin kuulemma hurahtaa aivan heittämällä. Saapa nähdä...

Huomenna ensi iltaan taas tulee Spike Jonzen todella kiehtovalta ja elämänmyönteiseltä vaikuttava Her, mutta sen näkeminen siirtyy Valoa -festareiden takia ensi viikkoon. Ensi viikolla puolestaan ensi-iltansa saa Nelson Mandelan elämänkertaan perustuva Long Walk To Freedom, josta ohimennen jo aiemmin kirjoitin. Ja tietenkin tulossa on vielä uusin Kummeli -elokuva, sitä nyt vain ei voi missata! :)


2 kommenttia:

  1. Meinaa aina noi superpäivät mennä ohi. Hyvä, että osuin just tänään blogiis :) En malttais kans oottaa tota Kummelileffaaaa! Ihana Silvennoinen, myyh <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No enny ihanasta tiiä, mutta hauska ainaki :D Ja Kummeli on selkärangassa, niin eipä tuota pysty skippaamaan :)

      Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.