perjantai 28. helmikuuta 2014

Vanhojen kuvien vallassa

Edellisestä National Geographic -postauksesta on ehtinyt vierähtää jo useampi kuukausi. Alun perin kuvittelinkin, että tuo Found -blogi eläisi vain 125-vuotisjuhlavuoden ajan, mutta edelleen blogi on pitänyt pintansa, ja upeita paloja historiaa on tämänkin vuoden puolella ilmestynyt.

Tajusin myös, että täällä on jäänyt kokonaan vinkkaamatta Retronautista. Saitti saattaa olla monelle entuudestaan tuttu, koska se on porskutellut huomattavasti pidempään kuin National Geographicin Found, mutta se on kyllä ihan kuningassivusto kaikille historiasta ja vanhoista valokuvista kiinnostuneille. Sivustoa on helppo käyttää, koska se tarjoaa vaihtuvia kuvia etusivulla, ja selailu onnistuu myös vuosikymmenien tai satojen perusteella. Retronauttiin huomaa sukeltavansa niin syvälle, että tunti jos toinenkin hurahtaa siivillä.

Jos ette ole tutustunut siihen aiemmin, käykää ihmeessä katsomassa. Mutta tässä kuitenkin vielä mun mielestäni Foundin parhaita kuvia sitten marraskuun lopun.
3 kommenttia:

 1. Huikee tää viimenen kaupunkikuva :) ei näy liikennettä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, aivan mahtava yökuva. Muistaakseni oli jostain 60-luvulta. En oo ihan varma että onko noi valovanat vaan autojen jälkiä, ja kuva otettu hitaalla valotuksella, vai onko vain autioo.

   Poista
  2. Niin juu, enpäs tullut ajatelleeksikaan :P
   Autojahan ne varmaankin on :)

   Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.