tiistai 11. helmikuuta 2014

Ässä taskussa

Eilen tuli postissa mun uusi Jukka Ässä -paita jonka tilasin reilu viikko sitten. Olisin toivonut, että se ehtisi jo festareille, mutta kusti poljeskeli viisi arkipäivää Suomen sisällä. No tuli kuitenkin lopulta, joten hyvä niin.

Jukka Ässä julkaisi uusien merkkareiden lisäksi myös toisen levynsä 'Ihmisten Jälkeen' reilu viikko sitten, ja uusi paitaprintti oli omaan mieleen. Myös huivi on hauska idea, eikä mitenkään kovin yllättävä jätkien futisfaniuden tuntien. Sitä en kuitenkaan hankkinut. Matskua voit tilata Exogenicin ja Gaean nettikaupasta, TÄÄLTÄ!Itse levyyn en vielä ole päässyt sisälle aivan ensilevyn tavalla. Iskelmä ja suomipop on mulle hieman vaikeita genrejä sulatettavaksi ja niinpä tämä uutuus on kokonaisuutena ehkä vähän liian aikuismaista omaan makuuni, muutamaa biisiä lukuunottamatta. Muuten kyllä radioystävällistä materiaalia ja toivon pojille vilpittömästi suurempaa menestystä. Sitäpaitsi, kyllä tätäkin ihan mielellään kuuntelisi vaikkapa pubissa tuopin äärellä.

Levynjulkkareita juhlistetaankin Tampereella Klubilla ensi viikon perjantaina, 21.2, ja lavalle kipuaa myös toinen paikallinen Ochre Room sekä Koria Kitten Riot. Jos vain tuonne menen, niin tulossa onkin taas melkoinen keikkaviikonloppu, kun seuraavana päivänä Telakalla esiintyvät Delay Trees ja Black Twig.

Syynä siihen, että höyhenenkevyt suomipoppi ei ole juuri nyt uponnut, voi olla sekin, että viime päivinä on viikonlopun festareiden lisäksi tullut kuunneltua pikkasen rokimpaa kotimaista matskua. Listalla on soinut mm. Pää Kii, Melrose ja Peer Günt. Jälkimmäisistä tulee aina hyvällä tapaa mieleen Aki Kaurismäen elokuvat Calamari Union ja Hamlet liikemaailmassa. Nekin boksit on muuten tullut katseltua nyt jo melkein kokonaan.

Ja sitten muistutusluonteista asiaa! Ensi sunnuntaina on jo seuraava Ravintolapäivä! Kaikki maistelemaan herkkuja, muissakin kaupungeissa. Tampereen ravintolat löytyvät TÄÄLTÄ!

2 kommenttia:

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.