torstai 13. helmikuuta 2014

Yksi Tuoppi

Huomasin jo uutena vuotena mainoksesta, että yksi entisistä lempipubeistani on käynyt läpi remontin ja laajentanut konseptiaan sisältämään myös ruokia. Kyseessä on Pyynikintorin Tuoppi, jossa on takavuosina tullut istuttua kerran jos toisenkin päiväkaljalla, joskus illallakin.

Pidin siis paikasta jo ennenkin, ja kyllähän siinä sellaista ajattomuutta onkin, se kun on tiettävästi Tampereen vanhimpia edelleen toiminnassa olevia juottoloita Pispalan Pulterin ja Salhojankadun Pubin ohella. Mutta piti käydä tietenkin toteamassa tilanne uudistuksen jälkeen yhtenä lauantaipäivänä ihan henkilökohtaisesti.

Tuopista saa nyt myös saman Armas -perheen evästä paikan päällä syötäväksi, jota olen käynyt lähiaikoina syömässä ihan Armaksen omassa Katukeittiö & Viinibaarissakin Tuomiokirkonkadulla. Listassa näkyi olevan ainakin nyhtöpossuleipää sekä kuuluisia hevosenliha- ja kasviskebabeja. Loistava idea tarjota hiukan erilaista pubiruokaa. Tosin minun siellä käydessäni päiväaikaan en nähnyt kenenkään syövän, nestemäinen ruokavalio oli silloin huudossa. Niin itsellenikin, ajattelin, ja jätin siellä ruokailun odottamaan seuraavaa kertaa.

Mutta remontti on ollut aivan onnistunut kasvojen kohotus. Jonkin verran standardimaista osuuskaupparavintolan fiilistä siellä oli havaittavissa, onhan se kuulunut S-ryhmälle ties miten pitkään, mutta ei pahalla tavalla. Viihtyisyyttä oli lisätty mm. uusilla kalusteilla ja olipa nurkkaan löytänyt paikkansa mukavan näköinen sohvaryhmäkin. Ainoa negatiivinen asia, jonka keksin, oli, että perinteinen jukeboksi oli saanut väistyä, eikä Tuopissa enää voi kuunnella omavalintaista musiikkia. Siitäkin huolimatta pitää mennä käymään pian uudelleen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.