keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Snoop Dogg Tampereelle!

No huh huh! Harvoin tulee tälläinen tunne kuin tänä aamuna, kun Blockfest ilmoitti, että Snoop Dogg a.k.a. Snoopzilla tulee tänä vuonna festareille!

En ole aiemmin Blockfesteille osallistunut vaikka se on hyvin lähellä näiden kulttiartistien osalta pariin otteeseen ollut. Nyt taitaa kuitenkin käydä niin, että meikäläisen on pakko lähteä lippuostoksille. Ainoa mikä olisi itselle kovempi juttu, olisi jos Dr. Dre, Ice Cube ja MC Ren tulisivat keikalle yhtäaikaa Eazy-E:n hologrammin kanssa :)

En siis ole edelleenkään maailman suurin Snoop Dogg-fani, ja vaikka itselle kovin räppikausi oli ohi jo silloin, kun mies 90-luvun alkupuolella singahti tähtitaivaalle, niin hiphoptaustan omaavana miehen uraa on kuitenkin tullut seurattua. Pitkän uran aikana on ehtinyt kuitenkin tulla melko paljon merkittäviä biisejä. Se flowhan noissa biiseissä on jutun ydin, hemmetin rentoja vetoja. Ja onhan hän nyt sen verran kulttihahmo, että show tulee varmasti olemaan mieliinpainuva. Ja ihan sama vaikka ei olisi, silti Snoop fucking Dogg!

Juimaleissön, Snoop Dogg Tampereella, 1.8.2014!


2 kommenttia:

  1. Ei liity nyt mitenkään aiheeseen, mutta hihkaisempa silti että jee kun löysin sun blogiin. En tiedä miksi tässä kesti näin kauan, mutta onpas jotenkin raikas meininki. Kivaa löytää myös Tampereesta uusia puolia. Kiitos!

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja tervetuloo vaan, kyllä tänne mahtuu :)

    VastaaPoista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.