torstai 20. helmikuuta 2014

Moronnääs

Mieletöntä, mikä jännitysnäytelmä jääkiekossa koettiin eilen. Leijonat pelasi todella loistavan pelin ja eteni Ruotsia vastaan välierään. Ainoa harmi näissä peleissä on otteluaika, joka ei sovi virastotyöaikaan lainkaan. Perjantainkin peli alkaa jo kahdelta, joten näkemättä jää ainakin itseltäni. Mutta sitten kivoihin uutisiin!

Sain vihiä jo etukäteen, että mut oli valittu Aamulehdessä Moron paikallisblogeja käsittelevään osioon, ja tänään siitä on lyhyt juttukin painetussa lehdessä. Aika mahtavaa! Viimeksihän kävin Moron kanssa testaamassa Tampereen rautatieaseman läheisyydessä sijaitsevan Foodstationin lokakuussa.

Tarkoituksena Moron toimituksella on ollut nostaa näkyviin pirkanmaalaisesta näkökulmasta kirjoitettuja blogeja. Minun lisäkseni esittelyssä on kolmen Kissojen Suojelu Kisu ry:hyn kuuluvan naisen pitämä Elämää Kisun ensikodissa -blogi, pääasiassa sisustukseen keskittynyt 40+ neljän lapsen äidin Sally's sekä kahden ulkomaalaisen ja yhden suomalaisen näkövinkkelistä kirjoittama Dirty Cars and Million Cows.

Nämä blogit löytyvät Moron etusivulta, Reteitä blogeja -laatikosta, josta päivityksiä voi kätevästi seurata. Tietenkin voit edelleen seurata tätä myös Bloglovin'in, Blogilistan ja nyt myös uutena Facebookin kautta!

Vaikka oma blogi on aika musiikkipainotteinen, niin kirjoittelen kuitenkin myös paljon kaikesta mitä Tampereella tapahtuu ja mikä itseäni kiinnostaa. Saatan kertoa keikoista, elokuvista, usein vaihtoehtoisista sellaisista, arvioida uusia ja vanhoja ravintoloita, sekä käsitellä omaan tapaani tamperelaisille tuttuja paikkoja, välillä fiilistellen myöskin 80-lukua. Se paikallinen näkökulma täällä kuitenkin aina on vahvasti esillä.

Eilen käytiin tosiaan katsomassa uusin Kummeli -elokuva, eikä kyllä tarvinnut pettyä. Juonessa ei ollut päätä eikä häntää, mutta sillä ei ollut väliäkään. Tarinat itsessään olivat ominaan viihdyttäviä, ja leffassa oli takuuvarmaa hölmöilyä ja loistavia roolihahmoja, suosittelen! Olis pitäny laskea, että kuinka monta eri roolia ydinryhmä tuossa näytteli, mutta kyllä niitä varmasti toistakymmentä oli. Tietysti käytiin ennen leffaa myös Hookissa siivillä.
2 kommenttia:

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.