tiistai 18. helmikuuta 2014

Love Sublime

Hampurin lahjalta nykydiskolle, Tensnakelta on tullut muutaman kuukauden sisään useampiakin uusia biisejä. Albumikin on tulollaan maaliskuussa, joten odotukset ovat korkealla. Tosin tälläiset dj- ja tanssimusiikkiartistit harvemmin julkaisevat tasavahvoja levykokonaisuuksia.

Potin räjäytti kuitenkin aivan äärimmäisen loistava aikamatkan 80-luvulle tekevä 'Love Sublime'. Mukana on herra Niemerskin viimeaikainen luottolaulaja Fiora ja biisiä on ollut myöskin tuottamassa funkin ja soulin kultasormi Nile Rodgers, jonka ehkä eniten viime aikoina on ollut esillä muuan Daft Punkin 'Random Access Memories' albumin kautta. Tuolla levyllähän bändi kahmi käsikaupalla myös Grammy -palkintoja. Tsekkaa gaalaesitys alta.

Eikä biisiä kuunnellessa vaikea ole kuvitella, että mukana on 80-luvun yksi nimekkäimmistä soultuottajista. Eroaahan tämä kuitenkin melkoisesti Tensnaken muusta tuotannosta, vaikka paljon tuttuakin on mukana. Oli miten oli, ja vaikka tiedän että monelle on pyhäinhäväistys sanoa näin, hakkaa 'Love Sublime' ne kaikki Daft Punkin biisit, joiden parissa herra Rodgers on työskennellyt.

Ja eivät nuo muutkaan biisit paljoa tälle kalpene, mutta näin väkevää ja täydellisestä nykykasaria kuulee äärimmäisen harvoin! Näen jo itseni siemailemassa kylmää drinkkiä Torremolinoksen kesäillassa :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.