perjantai 21. helmikuuta 2014

Murtumia

Tämä vuosi on alkanut levyjulkaisujen osalta melkoisen hienosti. Pelkästään suomalaisbändeiltä on ilmestynyt jo kaksi loistavaa albumia ja odotettavissa on vielä monta muutakin mahtavuutta.

Sen sijaan hiukan puskista tuli lontoolaisbändi Cymbalsin tammikuun lopulla ilmestynyt levy, jonka huomasin viime viikolla. Sitäkään en osannut odottaa, vaikka olin jo aiemmin bändiin tutustunut ja viime kesänä tännekin tuon 'The Natural Worldin' postasin. Vaikka itse löysin Cymbalsin vasta viime vuonna, niin uusin 'The Age of Fracture' on kuitenkin jo bändin kolmas albumi. Loputkin levyt löytyvät Spotifystä.

Nyt muutamaan otteeeseen levyn kuunnelleena iskee se omaan makuhermooni niin totaalisen väkevästi, että hyvin pystyn jo kuvittelemaan, miten tämä levy tulee pysymään tämän vuoden parhaiden levyjen TOP 10:ssä. Vaikka en enempää ole edes vielä muita julkaisemattomia levyjä kuullut :)

Aivan samperin hyvää indiehittiä toinen toisensa jälkeen, heleitä kitaroita ja riittävästi syntikkaa mausteena, biiseistä huokuu vahva 80-lukulaisuus. Hyvän levyn merkkihän on tietenkin se, että huonoja biisejä ei edes ole, mutta 'The Natural Worldin' lisäksi ylitse muiden ovat nousseet erityisesti biisit 'Empty Space', 'Like An Animal', 'Erosion', 'You Are' ja 'The End'. Täytyy myös antaa erikoismaininta aivan hemmetin tyylikkäästä levynkannesta, joka sekin on paljon velkaa sinne kasarin suuntaan. Toimii kyllä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.